❌İndirim Bitti! Casper 5060 laptop 44600 TL - Casper 5050 laptop 40900 TL

Köt
Kötüyse kötüdür ne dememizi bekliyorsun.
Aman istediğini söyle. Uğraşamam kimseyle :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temmuz'un ilk haftası olan şu indirim (konu) dimi hocam? O dönem daha yüksek cihazlar kovaladığımdan es geçmiştim ama insan şimdi anlıyor meğer fiyatlar ne kadar avantajlıymış. Aynı türden bir kampanyanın tekrar gelmesi çok zor.
Evet hocam aynen bu kampanya. Tüm ram ve ssd seçenekleri trendyol plusa özel indirime girmişti ekstra %20 43 bine aldığım cihaz faturada 51 bin yazıyordu. Bir ay kullandım hiç bir sıkıntı hissetmedim gayet eğlenceli cihazdı. Hem sıcaklık değerleri hem de performansı. Bir süre böyle sağlam indirimler göremeyeceğiz galiba.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Köt

Evet hocam aynen bu kampanya. Tüm ram ve ssd seçenekleri trendyol plusa özel indirime girmişti ekstra %20 43 bine aldığım cihaz faturada 51 bin yazıyordu. Bir ay kullandım hiç bir sıkıntı hissetmedim gayet eğlenceli cihazdı. Hem sıcaklık değerleri hem de performansı. Bir süre böyle sağlam indirimler göremeyeceğiz galiba.
Çok iyiydi o yüzden sattın tabe.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Çok iyiydi o yüzden sattın tabe.
Trolluk parayla değil bedava. Casper konularını Casper'dan daha çok takip ediyorsunuz sizi ciddiye alanın kafasına yazık.

Sevmiyorsan düzgün dille at mesajını git, kullanıcısı ister satar ister kullanır seni ne ilgilendiriyor ? Bende memnunum satmadım kullanıyorum. Sapık gibi bir de deneyimini anlatanları da alıntılıyor Allah'ım ya ! Sataşmaya yer aramak bu.

Sen mi söyleyeceksin satıp satmayacağımı bana ?

TDP değerlerine bakmadan almayın genelde casperın sattığı gaming cihazların tdp değerleri max değer olmuyor ondan uygun oluyorlar bir de kasa kalitesi çok kaliteli değil Teknosa'da çalışırken uzun süre satışını yaptım oradan biliyorum
105W tdp vardı RTX4000 serisinde. Bu 115W ile geliyor.

Köt

Başka forumlarda bu trollüğü yapamayan biri o yüzden burada yapiyor. Uğraşmamak en iyisi.

Casper Excalibur G870 Series 2 Intel Core 5-210H 16GB 1TB 8GB RTX5060 15.6" Freedos Taşınabilir Bilgisayar G870.210H-BF60X-C

Casper Excalibur G870 i5-13420H 16GB 1TB 8GB RTX5050 165HZ 15.6" Freedos Taşınabilir Bilgisayar G870.1342-BF50X-C

Ürün altındaki 2500 liralık kuponu kullanın, kuponu çıkmayanlar için kupon kampanya linki: https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/casper-excalibur-notebooklarda-2500-tl-kupon
Fiyatına göre bir cihaz. Oto fan çok hassas ani iniş çıkışa müsait onun harici oyun için tercih edilebilir. Ama ofis işlerinde önermem, karışık mühendislik uygulamaları ve oyunda belki idare eder ama bataryadan çok bir şey beklemekte fayda var.

Son düzenleme:
Almadan önce CihazTV'nin videonun sonuna doğru değerlendirme listesine bakın arkadaşlar baya faydalı o.

Arkadaşlar genel olarak soruyorumda çoğu bilgisayarda i7 13620H var 5060'lı laptop için 49-50.000 lira vermeye değer mi ya da önümüzdeki günlerde fiyatlar biraz daha düşer mi çünkü okul indirimleri yapılıyor ama bilgisayar fiyatlarında hala kıpırdanma yok.

Arkadaşlar genel olarak soruyorumda çoğu bilgisayarda i7 13620H var 5060'lı laptop için 49-50.000 lira vermeye değer mi ya da önümüzdeki günlerde fiyatlar biraz daha düşer mi çünkü okul indirimleri yapılıyor ama bilgisayar fiyatlarında hala kıpırdanma yok.
düşmez bence düşse de 2-3k maksimum, 5060 4060 4070 5070 bunlar 8 gb zaten biraz ilerisi için endişe verici 5070ti üstüne bakmak lazım ama durumlar ortada güzel soğutmalı 4060 ve 5050 üstü cihaz günü çıkartır.

düşmez bence düşse de 2-3k maksimum, 5060 4060 4070 5070 bunlar 8 gb zaten biraz ilerisi için endişe verici 5070ti üstüne bakmak lazım ama durumlar ortada güzel soğutmalı 4060 ve 5050 üstü cihaz günü çıkartır.
Tamamdır o zaman, eğer ki yarın da laptoplarda indirim yapılmazsa erazer'in 5060 modelinden alıp geçicem, bu fiyat dalgalanmaları çok sinirimi bozdu, 50 bin liralık laptop geçen 64 bin liraya yükselmişti.

Erazer P60 kasa 4070 almış biri olarak önermem. Çok sıcak ve aşırı sesli çalışıyor. OKU
Defender 17 ler de öyle midir acaba? Arada 2 inch fark var ve boyut arttıkça sıcaklıkların biraz daha düşmesi lazım bence.

Defender 17 ler de öyle midir acaba?
Bilemiyorum ama Erazer bir laptop alırken 2 kere düşünmek lazım. Tamam piyasadakiler de 80-90 derece ve yüksek ses ile çalışıyor ama bu başka birşeydi. Cihaz stabil çalışması için mutlaka müdahale yapmak lazım, onu yapınca da cihaz misal 4070 değil 4060 olarak çalışıyor zaten. Değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,092
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri