Casper almak pişmanlık mıdır

Reaksiyon skoru
33
Casper g870 Rtx 4060 (100w),12450h 25k laptop almayı düşünüyorum fakat Casper pişmanlıktır algısından dolayı önermiyorlar hatta 3060 lı bir sistem alın diyorlar tavsiyeniz nedir? Yurtdışından arkadaşıma getirme şansım olsa bile taksit olmadığından dolayı bütçem 20k yani 3060 6800h Asus MSI serilerine tekabül ediyor

Casper g870 Rtx 4060 (100w),12450h 25k laptop almayı düşünüyorum fakat Casper pişmanlıktır algısından dolayı önermiyorlar hatta 3060 lı bir sistem alın diyorlar tavsiyeniz nedir
Casper ve HP 2 yıllık ürün üretiyorlar. İki yıl sonra ya çok yavaşlıyor yada bir yerden patlak veriyor. Daha kaliteli sağlam modeller tercih edebilirsiniz. Acer Nitro öneririm. Rakiplerine göre hem sağlam hemde uygun fiyatlı modelleri bulunabiliyor.

değildir hocam. g870 gayet güzel bir modeldir. 2 yıllık falanda değil ayrıca 2013ten bu zamana kadar çalışan hala aktif kullanılan kasamız var. aynışekilde 2008den beri çalışan bir laptobumuzda var dedem kullanıyor aktif olarak. yeni cihazlarda da uzun vadede sorun çıkarmayarak çalışacağınıo düşünüyorum.

değildir hocam. g870 gayet güzel bir modeldir. 2 yıllık falanda değil ayrıca 2013ten bu zamana kadar çalışan hala aktif kullanılan kasamız var. aynışekilde 2008den beri çalışan bir laptobumuzda var dedem kullanıyor aktif olarak. yeni cihazlarda da uzun vadede sorun çıkarmayarak çalışacağınıo düşünüyorum.
zaten günümüzde eski cihazların sağlamlığını kalitesini aramıyor muyuz? model bazlı değil direkt marka bazlı ve satış sonrası hizmetler olarakta Casper memnuniyeti yüksek bir marka değil şahsen ben almam önermem. Haklarınızı bilmiyorsanız markalar tarafından dolandırılıyorsunuz

Casper marka bir ürününde kesinlikle sorun çıkaracağından özellikle laptoplarda anakart hatalarından dolayı birkaç yıl sonra anakart ekran kartı yanması gibi problemler yaşadığımız oldu ve o zamanlar haklarımızı bilmiyorduk öyle laptop çöp oldu. O yüzden tavsiye edilecek bir marka değil bunun bilincinde olup kendiniz karar verebilirsiniz.

Casper g870 Rtx 4060 (100w),12450h 25k laptop almayı düşünüyorum fakat Casper pişmanlıktır algısından dolayı önermiyorlar hatta 3060 lı bir sistem alın diyorlar tavsiyeniz nedir? Yurtdışından arkadaşıma getirme şansım olsa bile taksit olmadığından dolayı bütçem 20k yani 3060 6800h Asus MSI serilerine tekabül ediyor
Arkadaşımda var sıcaklıklardan çok rahatsız

Geri