Pc istiom lağğn
80+
7k ya yeni bir Casper bilgisayar aldık içinde i5 ve mx230 ekran kartı var 10. Nesil 8gb ram var şu an piyasadaki oyunları oynatir mi rdr 2 felan cyberpunk ?
Aldık bilgisayarı gel bunu aileye anlat işte 2 saat yalvardım gittiler bunu aldılar taksit yapıyorlar diye hiç oyun oynayamaz miyimOynatmaz işlemci Okey ama klasik Casper para tuzağı koy baba işlemciyi kötü ekran kartını sat hocam illaha laptop olacak ise Monster alabilirsiniz çok iyi PC leride var masaüstü düşünseydiniz zaten çok çok iyi bir sistem önerirdm
Satın aldım hiç oyun oynayamaz miyimOynatmaz. Aynı paraya o oyunları oynatabilen monster laptoplar var onlarar bakın oyun için daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oynatmaz. Aynı paraya o oyunları oynatabilen monster laptoplar var onlarar bakın oyun için daha iyi olacaktır.
Bu fiyata kasa toplasam uzay mekiği gibi toplardim ama hem kardeşim hem ailem laptop dedi para da yoktu taksit yapıyorlar diye bunu aldık işteBiraz fazla vermişsin içinde mx230 olan bir bilgisayara.
Taksitle 6800 TL ye asus tuf a15 FA506II modelini aldım.Aldık bilgisayarı gel bunu aileye anlat işte 2 saat yalvardım gittiler bunu aldılar taksit yapıyorlar diye hiç oyun oynayamaz miyim
Satın aldım hiç oyun oynayamaz miyim
Bu fiyata kasa toplasam uzay mekiği gibi toplardim ama hem kardeşim hem ailem laptop dedi para da yoktu taksit yapıyorlar diye bunu aldık işte
Reis oynatır oynatmasina ama çok da bir şey bekleme derim YouTube gir ekran kartini yaz FPS test yaz oyunlara bakAldık bilgisayarı gel bunu aileye anlat işte 2 saat yalvardım gittiler bunu aldılar taksit yapıyorlar diye hiç oyun oynayamaz miyim
Satın aldım hiç oyun oynayamaz miyim
Bu fiyata kasa toplasam uzay mekiği gibi toplardim ama hem kardeşim hem ailem laptop dedi para da yoktu taksit yapıyorlar diye bunu aldık işte
1 tane daha casper kurbanı aramıza hoş geldin
Bir laptopun ne kadar pahalı olması gerektiğine içindeki donanım değil ekran, kasa, batarya, tasarım ve bunun gibi şeylerin kalitesi karar verir.aynen casper kazık bu kadar mx 230 o fiyata xaomi yeni leptop çıkartacak mx 320 var içinde 5000 TL
Bunun üstüne soğuk bir su içmek lazım.Geçmiş olsun
Ya oynanabilsin kasma donma olmadan yeter bana işlemci çok kötü geldiReis oynatır oynatmasina ama çok da bir şey bekleme derim YouTube gir ekran kartini yaz FPS test yaz oyunlara bak
Yediaynen casper kazık bu kadar mx 230 o fiyata xaomi yeni leptop çıkartacak mx 320 var içinde 5000 TL
İyiymişTaksitle 6800 TL ye Asus tuf a15 FA506II modelini aldım.
Çok daha iyi.
EyvallahGeçmiş olsun
Hoşbulduk1 tane daha casper kurbanı aramıza hoş geldin