CASPER EXCALİBUR G770 PERFORNMAS DÜŞÜKLÜĞÜ

Sadooo

80+
Reaksiyon skoru
2
bilgisayar özelliklerim i5 10300h gtx1650 8gb ram bilgisayarımın daha düşük modelleri oyunlarda daha yüksek fps alıyor şuanki aldıgım fps valorant en düşük ayarlar 70 lol en düşük ayarlar 120 gereğinden düşük fps im var benchmarka baktım ramim 1300mhz kullanıyor bunu nasıl arttırabilirim biosa girdim ama bir şey anlamadım çok değişik biosu vardı

bilgisayar özelliklerim i5 10300h gtx1650 8gb ram bilgisayarımın daha düşük modelleri oyunlarda daha yüksek fps alıyor şuanki aldıgım fps valorant en düşük ayarlar 70 lol en düşük ayarlar 120 gereğinden düşük fps im var benchmarka baktım ramim 1300mhz kullanıyor bunu nasıl arttırabilirim biosa girdim ama bir şey anlamadım çok değişik biosu vardı
Biosta advanced kısmı olur ram frekansı ordan ayarlanıyor galiba. Bios güncellemesi falan yaptın mı hiç.

Biosta advanced kısmı olur ram frekansı ordan ayarlanıyor galiba. Bios güncellemesi falan yaptın mı hiç.*
arkadaşımın bilgisayarı hiç öyle şeyler yapmadı diye biliyorum nasıl yapabilirim bios güncellemesi yaptığım zaman bir sıkıntı olur mu ?

Geri