Casper Excalibur G770 vs Monster Abra A7 V12.5.3

figoyan

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
20000

Hangisini alsam daha iyi olur karar vermedim. Kronik sorunları parçaları vb. şeylerle hangisini almam gerektiğini açıklarsanız çok sevinirim. Oyun ve okul amaçlı kullanacağım bilişim bölümünü seçtim. Elden taksit ile alacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Hangisini alsam daha iyi olur karar vermedim. Kronik sorunları parçaları vb. şeylerle hangisini almam gerektiğini açıklarsanız çok sevinirim. Oyun ve okul amaçlı kullanacağım bilişim bölümünü seçtim. Cevaplarınız için teşekkürler.
Excaliburun ekran kartı daha güçlü ama ben 2 markayada yanasmazdım.

Casper ve Monster dan uzak durmalısın. Casper çok ısınıyor ve kasası kaliteli değil. Monster da aynı şekilde kasası kaliteli değil. Monster Abra A5 v12.1.1 vardı bende, durduk yere ekran kartı bozuldu servis onarmadı 7200TL istedi anakart değişimi için. Ben Monster tercih ettiğim için pişmanım.

Şu işinizi görebilir diye düşünüyorum.
Mümkünse Lenovo, Acer, Asus, Msi, HP gibi markalardan cihaz alın Casper ve Monster dan uzak durun.

Casper ve Monster dan uzak durmalısın. Casper çok ısınıyor ve kasası kaliteli değil. Monster da aynı şekilde kasası kaliteli değil. Monster Abra A5 v12.1.1 vardı bende, durduk yere ekran kartı bozuldu servis onarmadı 7200TL istedi anakart değişimi için. Ben Monster tercih ettiğim için pişmanım.

Şu işinizi görebilir diye düşünüyorum.
Mümkünse Lenovo, Acer, Asus, Msi gibi markalardan cihaz alın Casper ve Monster dan uzak durun.
hocam attığınız model güzel model ama elden taksitli alacağım bulabilirmiyim heryerde

hocam attığınız model güzel model ama elden taksitli alacağım bulabilirmiyim heryerde
Fiyat yüksek Amazon dışındaki satıcılarda. Mediamarkt mağaza stoklarını kontrol edin mağazadan alabilirsiniz bulunduğunuz yerde stok varsa.
Ancak acele etmeyin farklı modellere bakayım bu fiyata daha iyi bir cihaz bulabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlardan birini alabilirsiniz. Önerim en üst linkteki Asus'u almanızdır. Tek dezavantajı bu modellerde 8GB Ram var. İleride bir 8GB daha takabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ağır oyun oynamayacaksanız bunları seçmelisiniz.

2 side sucuk pişirmelik modeller alınmaz. Oyun oynayacak iseniz HN049 TUF alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki 2021 kasa TUF alınmaz. Sorunları ile çile çekerseniz benim soyledigim model 2022 kasa. Problemleri çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri