❌İndirim Bitti! CASPER Excalibur G870 -> 5060 - 13620H - 16 GB 500 GB -> 42399 TL / 16 GB 1 TB -> 43199 TL

Casper firmasını pek sevmem ve bu modelin videolarını izledim ve gerçekten beğendim...
Sanırım yarın bende siparişini vereceğim
Evet hocam bende biraz araştırdım hakkında kötü bir yorumla da karşılaşmadım çok.Fiyatı da iyi ihtiyacın varsa kaçırma bence ben direkt aldım görünce.Hayırlı olsun şimdiden.

Casper firmasını pek sevmem ve bu modelin videolarını izledim ve gerçekten beğendim...
Sanırım yarın bende siparişini vereceğim
Ayrıca ben 4-5 güne yurtdışına çıkacağım ve kargonun elime hızlı ulaşmasını istiyorum da 9 gün içinde kargoya teslim diyor yahu ne yapabilriz buna?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam bende biraz araştırdım hakkında kötü bir yorumla da karşılaşmadım çok.Fiyatı da iyi ihtiyacın varsa kaçırma bence ben direkt aldım görünce.Hayırlı olsun şimdiden.
Hayırlı olsun hocam ama ben kargo konusundan korkuyorum çünkü yurtdışına çıkacağım

Ayrıca ben 4-5 güne yurtdışına çıkacağım ve kargonun elime hızlı ulaşmasını istiyorum da 9 gün içinde kargoya teslim diyor yahu ne yapabilriz buna?

Hayırlı olsun hocam ama ben kargo konusundan korkuyorum çünkü yurtdışına çıkacağım
Bir tanıdığınızın adresini verin bence hocam.Cünkü gerçekten 9 günde verilecek galiba kargoya riske atmayın derim

Bir tanıdığınızın adresini verin bence hocam.Cünkü gerçekten 9 günde verilecek galiba kargoya riske atmayın derim
Laptopun yurtdışına gitmeden ulaşması gerekiyor ya :/
Mağazadan teslim alamaz mıyız acaba?

Ben denedim çıkarmayı da red yedim,herkese çıkmıyor galiba.

g770 bir tık daha sıkıntılı kasaydı sanırım ama tabi casper sonuçta belli bir kalitede bunu bilerek aldım.Fiyatına göre yine iyi yani 2-3 sene götürsün beni yeter.Sağ olun bu arada hocam.
1 senede çop olmustu 2022 de ...

Laptopun yurtdışına gitmeden ulaşması gerekiyor ya :/
Mağazadan teslim alamaz mıyız acaba?
Bir sorun ama sanmıyorum hocam öyle bir şey yapacaklarını.

1 senede çop olmustu 2022 de ...
Bakalım hocam hayırlısı şans işi birazda.Benim bir arkadaşım 5 sene kullanmıştı.Bu model için de yorumlar iyi ama görücez artık.

Bakalım hocam hayırlısı şans işi birazda.Benim bir arkadaşım 5 sene kullanmıştı.Bu model için de yorumlar iyi ama görücez artık.
yani g780 kasasinda duzeldigini diyolar hayirlisi

benimde alasim vardi ama artik zor masaustundeki ekipmanlari satamam .d

Bedava fiyat. Game Garaj ile 5070 ti konusunda fiyatları yarışacak bir marka varsa o da Casper gibi duruyor.

rtx 5070 laptop cektim bende peşin fiyatına 9 taksit cok iyi

Extra %1 puan, 1000TL indirim, karttada 700 TL'lik puan kullandım cok cazip

Çok üzdü şu kargo mevzusu ya 21 temmuz tahmini teslimat diyor :///

Fiyat baya iyi ama excalibur alacaksan Aşırı ses ve ısınma problemi olacağını göze alman gerek

www.trendyol.com/casper/excalibur-g870-i7-13620h-16gb-500gb-rtx5060-8gb-165hz-15-6-freedos-gaming-laptop-g870-1362-bv60x-c-p-941285210?boutiqueId=61&merchantId=114258

Sepete Plus üyeliği ekleyince fiyat düşüyor. Altında 40000/1000 kupon bulunuyor.
a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri