İnceleme Casper Excalibur G870 MX6 uygulaması sonrası sıcaklıklar.

Aynı zamanda algı oyunları yapanları da göstermek isterim size.
hmm.webp

Önceki sayfada paylaştığım konulardan birinde sıcaklık konusunun altına Casper sorunlu diye geldi. Konuma etiketledim gelmedi. Casper'ın G870 modelinin sıcaklıklarının iyi olduğu konulara gelmiyor şikayet yoksa gelmiyor ama eleştirilen konulara geliyor anında, kendisinin gerçek yüzü bu. Bir de Vada diye bir arkadaşı var. Sırf 90 derece 100 derece gördü diye komple marka model sorunlu sanan bir arkadaş konuma da bile bile gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Vapelord Sizde G870 sıcaklık konularını takip ediyordunuz. O yüzden etiketledim sizi de.

Son düzenleme:
@sendegitunutbeni G870'i patır patır eleştiriyorsun ama en kolay termal bakım yapılan cihazlardan biri gibi geldi bana. Kapağı açması bir tık problem ama 2 adet bakır boru olunca bez bant satın almama gerek kalmadı 1 adet bez bant var onu ellemedim diğeri de öyle bezsiz bir banttı. Çok fazla laptop bakım videosu izledim en kolay temizlenen cihazlar arasına net girer. Fanlar zaten bitişik olduğundan yön vs. pek fark etmiyor. Acemiliğime rağmen yaptım pumpout olayı olur mu bilmem 1 aya göreceğiz.

Görüntü veren soket var o baya zor çıkıyor kabloadan çekmekmiş çözüm bir de çok fazla vida var.
inceliycem birazdan

Aynı zamanda algı oyunları yapanları da göstermek isterim size.
Alıntıyı görüntüle
Önceki sayfada paylaştığım konulardan birinde sıcaklık konusunun altına Casper sorunlu diye geldi. Konuma etiketledim gelmedi. Casper'ın G870 modelinin sıcaklıklarının iyi olduğu konulara gelmiyor şikayet yoksa gelmiyor ama eleştirilen konulara geliyor anında, kendisinin gerçek yüzü bu. Bir de Vada diye bir arkadaşı var. Sırf 90 derece 100 derece gördü diye komple marka model sorunlu sanan bir arkadaş konuma da bile bile gelmiyor.

@Vapelord Sizde G870 sıcaklık konularını takip ediyordunuz. O yüzden etiketledim sizi de.
ooo bu kadar degerliyiz he çok batmis kendi cihazin var diye ovuyosun ovulcek bi yeri yok rezil cihazlar her urunu rezil monitorler ips sozde ghosting den oluyor tabletleri zaten rezalet telefonlari lcd ekran daha bisi demiyorun laptoplarinin sogutma blogu yok uflesem daha iyi gelmissin hala ovuyorsun arkadas

ooo bu kadar degerliyiz he çok batmis
Konuya gelmeyince battı tabi (Casper konusu sensiz olmuyor :pepega:), konu seçiyorsun. Önce etiket attım 1 kere sonra aktif olduğunu gördüm profiline gidip. :kekw:
Ya insan olun biraz, etiketliyoruz gülme emojisi atıyorsun zaten bunu bile atmaya gelmedin. Dedim engelledi herhalde. Dedikodunu yapınca koşarak geldin ama. :kappa:

Demek ki etiket atmayacaksın olay çıkarmadan gelmiyor zat. :peepo1:
Dovuyosun ovulcek
Öncelikle ovuyorsun değil o övüyorsun olacak. Ovulcek ne anlamadım telefondan yazıyorsun herhal.
k rezil cihazlar
Sıcaklıklar hiçte öyle demiyor.
her urunu rezil
Sen komple Casper'ı söylüyorsun ben modeli övüyorum seneye umarım fark edersin. (n)
monitorler ips sozde ghosting den oluyor
IPS olup olmadığına dikkat etmeden almışsın galiba.
tabletleri zaten rezalet
Tabletini mi aldın bir de ? Benden iyi Casper fanısın tebrik ediyorum. 🤭
daha bisi demiyorun
Bu yazı ile olmaz.
laptoplarinin sogutma blogu yok uflesem daha iyi gelmissin hala ovuyorsun arkadas
Aynen, laptopu üfleyerek 72 derecede ben tutuyorum nereden bildin ?

Konuya gelmeyince battı tabi (Casper konusu sensiz olmuyor :pepega:), konu seçiyorsun. Önce etiket attım 1 kere sonra aktif olduğunu gördüm profiline gidip. :kekw:
Ya insan olun biraz, etiketliyoruz gülme emojisi atıyorsun zaten bunu bile atmaya gelmedin. Dedim engelledi herhalde. Dedikodunu yapınca koşarak geldin ama. :kappa:

Öncelikle ovuyorsun değil o övüyorsun olacak. Ovulcek ne anlamadım telefondan yazıyorsun herhal.

Sen komple Casper'ı söylüyorsun ben modeli övüyorum seneye umarım fark edersin. (n)

Bu yazı ile olmaz.

biri uyardi biri senle ilgili yaziyor diye geldim bende 1. si bu
tablet almadim test ettim kolay iş
casperin g920 g911 g900 haric tum cihazlari çöp garanti olarak diyorum bunuda
monitorlerin konularini incelersen gorursun ayaklari zaten çöp gibi panel kalitesi rezalet
şu urubun kronik oldugunu kabulledigin zamani bekliyorum iyi gunler

Neyi inceliyorsun ekran kartı 72 derece çok yüksek demeye mi ? o.O2:kekw:

Edit : Silver olmuşum h.o gri daha güzel bir renk bronzdan nefret ettim yha.
aynen

Bu yazı ile olmaz.

hacı bi sakin mi olsan tamam ya en iyi senin cihazın yani uzatmaya gerek yok adama göre casper kalitesiz dandik haklı sende kullanan birisin memnunsun olabilir. kullan gitsin bu kadar casper övmeye gerek yok bi tık reklam olmuş bence sen bilirsin

hacı bi sakin mi olsan tamam ya en iyi senin cihazın yani uzatmaya gerek yok adama göre casper kalitesiz dandik haklı sende kullanan birisin memnunsun olabilir. kullan gitsin bu kadar casper övmeye gerek yok bi tık reklam olmuş bence sen bilirsin
Konuda ağırlık vermek istediğim konu aslında bakım, yani laptopa bakım neden yapılmalı ? Belki de pumpout yapacak mı yapmayacak mı ? Bunu yazacağım yani ağırlık olarak G870 değil bakımın önemi konuşmayı amaçlıyordum ama Casper'ın sıcaklık konularını da takip ediyordum G870 hakkında. Her konuda da var kendisi ben de yorumunu merak ettim hani zaten düzgün bir yorum gelmeyeceğine emindim ama adam direkt gelmeyince affedersiniz ama dalga geçtim biraz yalan yok. Eğer övdüğümü düşünüyorsanız veya sponsor aldığımı size derecelerin gerçek olduğunu kanıtlamak için daha ne yapalım ? G870'i anlatıyorum diye komple Casper'ı övüyormuşum gibi hissediyorsanız konumdan gitmenizi tavsiye edeceğim çünkü pumpout vs. durumu olursa da yazmayı planlıyorum ki G870 kullanıcıları varsa görsün ve daha kaliteli macunlara yönelebilsinler. Yani G870 veya benzeri soğutma sistemine sahip kullanıcıları hedeflediğim bir konu bu. Size hitap etmez bu doğal bir şey. Ayrıca sizinde mesajlarınızı sevmiştim ama bu mesajınızdan sonra bakış açım değişti çünkü yapmak istediğim ile aldığım yanıt çok alakasız konuyla zaten alakasız yani şu savunduğunuz kişinin benden daha çok G870 konularda oluşunu baz alırsak zaten savunmaya ihtiyacı var gibi gelmiyor bana. Ben G870 öveyim veya gömeyim hiç fark etmez Casper G870 konuların adım atayım kendisi ardımdan geliyor. Buna hitafen kendisini etiketledim zaten.

biri uyardi biri senle ilgili yaziyor diye geldim bende 1. si bu
tablet almadim test ettim kolay iş
casperin g920 g911 g900 haric tum cihazlari çöp garanti olarak diyorum bunuda
monitorlerin konularini incelersen gorursun ayaklari zaten çöp gibi panel kalitesi rezalet
şu urubun kronik oldugunu kabulledigin zamani bekliyorum iyi gunler
Kimin uyardığı belli oldu gibi. Tableti olduğunu ilk defa duydum, dediğim gibi Casper bütünüyle ele alırsak kalitesiz ama hani konu Casper değil benim elimdeki modelin sıcaklık değerleri yani sizi sadece etiketleme sebebim konuları çok takip etmeniz bundan ibaret. Ona da dönmediniz zaten artık mesaj atmanız sadece konuyu gereksiz uzatıyor. Bir daha da etiketlemem, varsa bir kusurum özür dilerim size karşı yaptığım. Ama önceki konuma da gülücük emojisi atıp kaçmıştınız bu da sizin ayıbınız. O kadar emek veriyorum markayı sevmiyorsun diye emeğime gülüp gitmen çok saçma bir hareket.

Son düzenleme:
Konuda ağırlık vermek istediğim konu aslında bakım, yani laptopa bakım neden yapılmalı ? Belki de pumpout yapacak mı yapmayacak mı ? Bunu yazacağım yani ağırlık olarak G870 değil bakımın önemi konuşmayı amaçlıyordum ama Casper'ın sıcaklık konularını da takip ediyordum G870 hakkında. Her konuda da var kendisi ben de yorumunu merak ettim hani zaten düzgün bir yorum gelmeyeceğine emindim ama adam direkt gelmeyince affedersiniz ama dalga geçtim biraz yalan yok. Eğer övdüğümü düşünüyorsanız veya sponsor aldığımı size derecelerin gerçek olduğunu kanıtlamak için daha ne yapalım ? G870'i anlatıyorum diye komple Casper'ı övüyormuşum gibi hissediyorsanız konumdan gitmenizi tavsiye edeceğim çünkü pumpout vs. durumu olursa da yazmayı planlıyorum ki G870 kullanıcıları varsa görsün ve daha kaliteli macunlara yönelebilsinler. Yani G870 veya benzeri soğutma sistemine sahip kullanıcıları hedeflediğim bir konu bu. Size hitap etmez bu doğal bir şey. Ayrıca sizinde mesajlarınızı sevmiştim ama bu mesajınızdan sonra bakış açım değişti çünkü yapmak istediğim ile aldığım yanıt çok alakasız konuyla zaten alakasız yani şu savunduğunuz kişinin benden daha çok G870 konularda oluşunu baz alırsak zaten savunmaya ihtiyacı var gibi gelmiyor bana.

Kimin uyardığı belli oldu gibi. Tableti olduğunu ilk defa duydum, dediğim gibi Casper bütünüyle ele alırsak kalitesiz ama hani konu Casper değil benim elimdeki modelin sıcaklık değerleri yani sizi sadece etiketleme sebebim konuları çok takip etmeniz bundan ibaret. Ona da dönmediniz zaten artık mesaj atmanız sadece konuyu gereksiz uzatıyor.
olabilir kral herkese kendini sevdirmek beğendirmek eskortların işidir beni sevmiyor beğenmiyo olabilirsin saygı duyarım ama dışardan bakıldığı zaman casper reklamı var

olabilir kral herkese kendini sevdirmek beğendirmek eskortların işidir beni sevmiyor beğenmiyo olabilirsin saygı duyarım ama dışardan bakıldığı zaman casper reklamı var
Reklam yapmadığımı nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum dediğim gibi komple pcyi fotoğrafladım orada üstüne de toz gelmiş görünüyor falan. Yani ben paylaşırken bunları düşündüm reklam diye suçlanacağımı değil hele sizin gibi laptoplar hakkında bilgili biri tarafından demek ki fazla övmüşüm. Yayın açsam yine reklam diyecek bir kitle var, yani bunu forum kullanan herkes bilir diye düşünüyorum. Ben de CihazTV'nin laptopuma bakım yapmadan önce reklam yaptığını düşündüm konumun başını okumadınız herhalde ama bakarsanız 86 derece thermal throttle limitine gelmiş ekran kartı. CihazTV'nin elindeki cihaz 82 derecelerde bende acaba bu reklam mı da ? Sıvı metal koydular CihazTV'ye özel bize övüyorlar diye düşündüm sonra bakım yapıp öyle değerlendirmek istedim ortaya bu konu çıktı. Ama benimle arkadaş aranıza girmeniz sırf reklam sezdiğiniz için çok yanlış bir hareket onu da söyleyeyim yani akrabanız falansa tamam yine de. Bu forumda ciddi bir gruplaşma anlamına geliyor. Böyle bir şey varsa zaten forumlarda takılmamın anlamı yok Casper kullanıyorum diye. Demek ki G870 hakkında bakım öncesi ve sonuçlar değil bu forumda hater tarzı mesajlar atmak daha önemli. Adam G870 ısı sorunlu deyince reklam yapmıyor biz sıcaklık paylaşınca reklam yapıyoruz. O zaman bende hesabımı silerim zaten forumda da yeterince zaman geçirdim. Meydan size kalabilir çok saolun. Konuyu da raporlarım kitleniyorsa kitlensin siliyorlarsa silsinler madem reklam. Gider başka forumda açarım konumu, forumlarda G870 hakkında bakım konusu bulamadım demek ki ihtiyaçta yokmuş ihtiyaç olan bir forum bulurum orayı yazarım yazılarımı. Siz de istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz.

1 saat sıcak havada termal macunu süreceğiz onu da beceremedim zaten bir de gel burada reklam yapmadığını savun. Casper kullanan varsa ve memnunsa kendi sağlığı için bu forumda konu açmamasını söyleyeceğim. Ben de ilk defa temizlik yaptırmıyorum daha önce 2 kişi ofis laptopu temizledik ama tek başıma yaptım hassas iş şansa bala dereceler tuttu sevincimi forumda paylaşalım dedik burnumuzdan geldi Casper gömecekler diye.

Son düzenleme:
Konuda ağırlık vermek istediğim konu aslında bakım, yani laptopa bakım neden yapılmalı ? Belki de pumpout yapacak mı yapmayacak mı ? Bunu yazacağım yani ağırlık olarak G870 değil bakımın önemi konuşmayı amaçlıyordum ama Casper'ın sıcaklık konularını da takip ediyordum G870 hakkında. Her konuda da var kendisi ben de yorumunu merak ettim hani zaten düzgün bir yorum gelmeyeceğine emindim ama adam direkt gelmeyince affedersiniz ama dalga geçtim biraz yalan yok. Eğer övdüğümü düşünüyorsanız veya sponsor aldığımı size derecelerin gerçek olduğunu kanıtlamak için daha ne yapalım ? G870'i anlatıyorum diye komple Casper'ı övüyormuşum gibi hissediyorsanız konumdan gitmenizi tavsiye edeceğim çünkü pumpout vs. durumu olursa da yazmayı planlıyorum ki G870 kullanıcıları varsa görsün ve daha kaliteli macunlara yönelebilsinler. Yani G870 veya benzeri soğutma sistemine sahip kullanıcıları hedeflediğim bir konu bu. Size hitap etmez bu doğal bir şey. Ayrıca sizinde mesajlarınızı sevmiştim ama bu mesajınızdan sonra bakış açım değişti çünkü yapmak istediğim ile aldığım yanıt çok alakasız konuyla zaten alakasız yani şu savunduğunuz kişinin benden daha çok G870 konularda oluşunu baz alırsak zaten savunmaya ihtiyacı var gibi gelmiyor bana. Ben G870 öveyim veya gömeyim hiç fark etmez Casper G870 konuların adım atayım kendisi ardımdan geliyor. Buna hitafen kendisini etiketledim zaten.

Kimin uyardığı belli oldu gibi. Tableti olduğunu ilk defa duydum, dediğim gibi Casper bütünüyle ele alırsak kalitesiz ama hani konu Casper değil benim elimdeki modelin sıcaklık değerleri yani sizi sadece etiketleme sebebim konuları çok takip etmeniz bundan ibaret. Ona da dönmediniz zaten artık mesaj atmanız sadece konuyu gereksiz uzatıyor. Bir daha da etiketlemem, varsa bir kusurum özür dilerim size karşı yaptığım. Ama önceki konuma da gülücük emojisi atıp kaçmıştınız bu da sizin ayıbınız. O kadar emek veriyorum markayı sevmiyorsun diye emeğime gülüp gitmen çok saçma bir hareket.
tabii ki bazen bende sinirlerime demiy8mde davranislarima hakim olamiyorum haklisiniz yani o konuda gulücük atmam dogru degildi nolursa olsun kusura bakmayin o konuda forum ortami bura özüre filan gerek yok teşekkürler tekrardan kendinize dikkst etmeniz dileğiyle.

Reklam yapmadığımı nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum dediğim gibi komple pcyi fotoğrafladım orada üstüne de toz gelmiş görünüyor falan. Yani ben paylaşırken bunları düşündüm reklam diye suçlanacağımı değil hele sizin gibi laptoplar hakkında bilgili biri tarafından demek ki fazla övmüşüm. Yayın açsam yine reklam diyecek bir kitle var, yani bunu forum kullanan herkes bilir diye düşünüyorum. Ben de CihazTV'nin laptopuma bakım yapmadan önce reklam yaptığını düşündüm konumun başını okumadınız herhalde ama bakarsanız 86 derece thermal throttle limitine gelmiş ekran kartı. CihazTV'nin elindeki cihaz 82 derecelerde bende acaba bu reklam mı da ? Sıvı metal koydular CihazTV'ye özel bize övüyorlar diye düşündüm sonra bakım yapıp öyle değerlendirmek istedim ortaya bu konu çıktı. Ama benimle arkadaş aranıza girmeniz sırf reklam sezdiğiniz için çok yanlış bir hareket onu da söyleyeyim yani akrabanız falansa tamam yine de. Bu forumda ciddi bir gruplaşma anlamına geliyor. Böyle bir şey varsa zaten forumlarda takılmamın anlamı yok Casper kullanıyorum diye. Demek ki G870 hakkında bakım öncesi ve sonuçlar değil bu forumda hater tarzı mesajlar atmak daha önemli. Adam G870 ısı sorunlu deyince reklam yapmıyor biz sıcaklık paylaşınca reklam yapıyoruz. O zaman bende hesabımı silerim zaten forumda da yeterince zaman geçirdim. Meydan size kalabilir çok saolun. Konuyu da raporlarım kitleniyorsa kitlensin siliyorlarsa silsinler madem reklam. Gider başka forumda açarım konumu, forumlarda G870 hakkında bakım konusu bulamadım demek ki ihtiyaçta yokmuş.
aynen akrabam doğru bildin hatta takipçiler listesinde var bakabilirsin

tabii ki bazen bende sinirlerime demiy8mde davranislarima hakim olamiyorum haklisiniz yani o konuda gulücük atmam dogru degildi nolursa olsun kusura bakmayin o konuda forum ortami bura özüre filan gerek yok teşekkürler tekrardan kendinize dikkst etmeniz dileğiyle.
Ya bende sizi gömmeyi biraz abarttım, ama şimdi benim açımdan bakarsanız sizle sürekli Casper ve ısınma konularında denk geldik. Hatta konulardan birinde Casper sorunları övenler gelsin bekliyorum diye mesaj atmışsınız. Üstüme alındım Mx6 uyguladım zaten onu da ev imkanları ile yarım yambalak yapabildim ona rağmen ısı değerleri güzeldi ve daha hırslı bir şekilde bu konuyu açtım, etiket atıyorum ya gülme emojisi atsan bu kadar dalgaya almazdım seni yani. Bu olaylar yaşanmadan önce de konuyu açmadan önce Yasin'in profili geziyordum kendi kendime ya ne güzel öneriler yapıyor objektif adam diye övüp konuma etiketleyip soru sorarım diyordum. Kendi geldi PTM önerdi zaten mantıklı yalan yok PTM daha iyi olabilir ama PTM öneren adam bir anda reklam reklam diye alarm verince aranızda bir şey olduğunu anladım. Muhtemelen senin adını vermemden ve malum konuları paylaşmamdan dolayı reklam yaptığımı sandı. Haklılık payı da var, ben akrabama veya takipçime bende olsam sahip çıkarım ama reklam reklam diye suçladığı ben de öyle alındım ki anlatamam yani. Öncelikle ben öğrenciyim, maddi durumum kısıtlı. Malum yaşadığımız ülke de enflasyon dolar her şey almış başını gitmiş. Ev imkanları ile Mx6 macununu 1 saat uğraştım sürdüm, sevinmişim ve anlatıyorum burada yani biraz da sakin mi konuşsanız hani. Çok agresif giriştiniz bana ben korkudan özür diledim aynı zamanda dedim ne oluyor ? La bir sevincimi paylaştığım konu açalım dedik olana bak. Casper G870'i ben zaten isteyerek almadım, 4060 vardı içinde muadilini bana %20 pahalıya geliyor en az. Casper'ı sanki isteyerek tercih etmişim gibi muammele zoruma gitmedi değil ayrıca bu ülkede Casper eleştirisi yaparken biraz tonumuza lütfen dikkat edelim ya şu ürünü alamayan o kadar insan tanıdım ki yazıktır yaptığınız bu kadar sağ duyusuz olmayın.

Bana akıl veriyorsun forum ortamı diye sen bir gezsene CasperG870 eleştirdiğin mesajlara bak bakalım önce. Hani telefonunu tabletini eleştir eyvallahta G870 konularında eleştirmen abesti iştigal ya. Gariban edebiyatı yapmayı sevmem de fakirde bir çk gördünüz onu da çok gördünüz Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,089
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri