❌İndirim Bitti! Casper Excalibur G911.1180-EX80R-C i7-11800H 64 GB 2 TB SSD 16 GB RTX3080 16 laptop 34000 TL

Normalde casper alma ihtimalim 0 da bu fiyata kacirmadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k da kod verdi 33 k ya alsim 3 taksit 3x11 baya iyi valla
Sana kısmet olmuş hocam güle güle kullan. Stok dursa direk ben yapıştırıcaktım mutlaka bir gün lazım olur diye.

Aynen bilginin kaynağı da flashtv galiba, laptoplarda 16 gb vram olamaz artık nerenden attıysan
1755626376393.webp

Geç kalmışız be aga. Fiyat çok iyimiş. 2.5K 165Hz ekran, 64 GB RAM 2 TB SSD 16 GB 3080 bedava....

Büyük ihtimalle 1 stok kalmıştı. Mediamarkt ile görüştüm elinde başka stok yokmuş. Alan kişi forumdan birimi?
Ben baktığımda son 5 yazıyordu 1 stok olduğunu sanmıyorum

Ben baktığımda son 5 yazıyordu 1 stok olduğunu sanmıyorum
Valla yetişemedik be aga :D
Ben 1 stok girmişlerdir diye düşündüm.
Çünkü özelleştirilmiş bir model gibi bu cihaz. Belki birinden iptal gelir stok girerler diye yeniliyorum sayfayı sürekli ama MediaMarkt başka stok görünmemekte diyor.

iade olur bence yoksa bu fiyata muazzam bir makine
İade olacağını zannetmiyorum. Mediamarkt bu ara dehşet indirimler yapıyor. Daha sabah bir powerbank aldım. Normalde 65W Baseus un powerbankinden alıcaktım 1800 2000 bandına, 100W lık üst modeli sepette 750TL indirimle 1750TL ye geldi bana Baseus un. Alacağınız bir şey var ise MediaMarkt ın kendi sitesinden detaylı inceleyip mobil uygulama üzerinden alın ekstra indirimlerde yapıyor.

65W parasına 100W çıkışlı üst modelini almış oldum özetle.

Çünkü özelleştirilmiş bir model gibi bu cihaz. Belki birinden iptal gelir stok girerler diye yeniliyorum sayfayı sürekli ama MediaMarkt başka stok görünmemekte diyor.

İade olacağını zannetmiyorum. Mediamarkt bu ara dehşet indirimler yapıyor. Daha sabah bir powerbank aldım. Normalde 65W Baseus un powerbankinden alıcaktım 1800 2000 bandına, 100W lık üst modeli sepette 750TL indirimle 1750TL ye geldi bana Baseus un. Alacağınız bir şey var ise MediaMarkt ın kendi sitesinden detaylı inceleyip mobil uygulama üzerinden alın ekstra indirimlerde yapıyor.

Hayatımda ilk defa çok kişinin sepetinde diye alamadığım ürün oldu stok bitti diye devam edemiyoruz gördüm ama çok fazla kişinin sepetinde diye aldırmayan ilk defa gördüm

4050 asus tuf a15 im var ama ondan buna geçilirdi. 16gb vram neymiş öyle yaa

Kardeşim bilip bilmeden bu modeli kullanmadan boş boş ne zirvaliyosunuz cahil cahil kasasını 1 yıl kullandım 13900hx gibi bir işlemciyi throttle.olmadan soğutan bir kasa full metal Asus rog 13650hx sogutmazken bu kasa 13900hx soğutuyor ayrıca kasası gerçekten kaliteli bilip bilmeden yorum yapmayın
Öncelikle modeli kullandım. Bana öyle ucube ucube konuşma yok cahilmiş yok boş zırvalıyormuş ne anlatıyon dostum sen ? Kendi kötü tecrübelerim sebebiyle bu yorumu yaptım ve bu tecrübeler öyle tek cihazla falan değildi. Senin deneyimin benimkine nazaran daha pozitif olabilir saçma sapan üslupla ağız yapma bana.

Sana kısmet olmuş hocam güle güle kullan. Stok dursa direk ben yapıştırıcaktım mutlaka bir gün lazım olur diye.
Teşekkürler inşallah olur.

L

Bende alıyordum tam 33 e aldırmadı rezil sistem ya sepete ilk ekleyenler alabiliyor herhalde
Ben sepete ekledim. Sonra kararsız kaldim 4070 le videolarina baktım fps kiyaslama. Sonra almak istedim. Hata verdi ödeme yerine sürekli öde öde diye denedim 1dk sonra aldi banka bildirimi geldi ödedim.

Teşekkürler inşallah olur.

Ben sepete ekledim. Sonra kararsız kaldim 4070 le videolarina baktım fps kiyaslama. Sonra almak istedim. Hata verdi ödeme yerine sürekli öde öde diye denedim 1dk sonra aldi banka bildirimi geldi ödedim.
Biri iptal etsin diye umutlanıyoruz stok düştüğü gibi benimdir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,691
Üyeler
184,479
Son üye
hkn16954
Geri