Casper Notebook Alınır mı?

mert531

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhabalar, bugün Media Markt'ta böyle bir kampanya gördüm. Sizce aşağıdaki Laptop alınır mı?

6 Taksit İmkanı varmış...
Bence alınır

iyi cihaz ama fiyat çok fazla. windows lisansı ve 1tb ssd gerçi bilemedim. freedos istenmiyosa alınır.

iyi cihaz ama fiyat çok fazla. windows lisansı ve 1tb ssd gerçi bilemedim. freedos istenmiyosa alınır.
Evet bahsettiğiniz artı kısımlardan dolayı çok güzel gibi, Ama hocam işlemci sanki bir tık sıkıntı yaratacak gibi duruyor. Ayrıca ekran kartı 100 Watt. Sizce bu durumlar nasıl?

g911 haricinde casper alınmaz. Tek iyi serisi g911 serisidir.

Hocam bilmedigimden soruyorum, benim bahsettiğim yeni kasa imiş ve güzelmiş diyorlar.

Normalde HP Victus 16 alacaktım, aynı özellikte ki HP 40k. Ben de bu yüzden buna yöneldim.

Sizce hala alınmamali mi?

Hocam bilmedigimden soruyorum, benim bahsettiğim yeni kasa imiş ve güzelmiş diyorlar.

Normalde HP Victus 16 alacaktım, aynı özellikte ki HP 40k. Ben de bu yüzden buna yöneldim.

Sizce hala alınmamali mi?
Bu g770 serisi berbattı g870 sonradan çıktı kasaya baktım güzel gibi. Bir ara g911 test etmiştim o zamandan bu yana hep öneriyorum. 4000 serisi hiç almayı düşünmedim o yüzden piyasayı bilmiyorum. Fiyat konusunda bir şey diyemem.

Bu g770 serisi berbattı g870 sonradan çıktı kasaya baktım güzel gibi. Bir ara g911 test etmiştim o zamandan bu yana hep öneriyorum. 4000 serisi hiç almayı düşünmedim o yüzden piyasayı bilmiyorum. Fiyat konusunda bir şey diyemem.
Hocam ilginiz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. G770 serisini berbat yapan ne idi? Biraz bunlardan bahseder misiniz?

Belki onlem alırım veya ona göre karar veririm :)

Hocam ilginiz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. G770 serisini berbat yapan ne idi? Biraz bunlardan bahseder misiniz?

Belki onlem alırım veya ona göre karar veririm :)
Kasa yapısı. 770 ile g911.1180 bq70xc arasındaki farka bakarsan anlarsın.

Anladım hocam, peki ne olsa sizce iyi olur. Metal diyorlardı bu laptobun kasası için?
G870 serisine hiç bakmadım o yüzden net bir şey söyleyemem. Benim test ettiğim bilgisayar da metaldi bu da metal. İncelemelerine bakarsan faydalı olabilir senin için. Güzel bir modele benziyor. 770 kadar şikayet edeni yoktur.

Hocam G870 te çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet bahsettiğiniz artı kısımlardan dolayı çok güzel gibi, Ama hocam işlemci sanki bir tık sıkıntı yaratacak gibi duruyor. Ayrıca ekran kartı 100 Watt. Sizce bu durumlar nasıl?
Ne gibi bi sıkıntı hocam gayet iyi işlemci. Ekran kartının 100w olması da problem değil bence dlss3 var

Hocam G870 te çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi bi sıkıntı hocam gayet iyi işlemci. Ekran kartının 100w olması da problem değil bence dlss3 var
Hocam ekran kartını besler mi gibi düşünceler işte. Çünkü ekran kartı çok güçlü bence :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,737
Üyeler
197,035
Son üye
ahmet341
Geri