Bütçeniz nedir?Ekranı büyük tablet arıyorum bir arkadaş casper al hem iyi özelliği var hem yerli ve milli ürün diyor sizce alınır mı casper tablet sorunu var mıdır?
türk malı kağıt üzerinde cok iyi duruyor ama kullanınca neden tercih edilmediği anlaşılıyor bu da öyle bir şey. yoksa zaten dillerden düşmezdi.Ekranı büyük tablet arıyorum bir arkadaş casper al hem iyi özelliği var hem yerli ve milli ürün diyor sizce alınır mı casper tablet sorunu var mıdır?
Kabaca 10-15 bin arası ama duruma göre değişebilir ne kadar ucuz o kadar iyi sadece 12 inç ve üstü büyük ekran kaliteli ekran ve uzun süre bozulma falan yapmayacak bir tablet arıyorum.Bütçeniz nedir?
Apple A16 olabilir hocam şarjı uzun gidiyor rakiplerine göre görüntü kalitesi de gayet güzelKabaca 10-15 bin arası ama duruma göre değişebilir ne kadar ucuz o kadar iyi sadece 12 inç ve üstü büyük ekran kaliteli ekran ve uzun süre bozulma falan yapmayacak bir tablet arıyorum.
Hem ekranı ufak hem de zam geldi 14 binden 18e çıktı alınabilir gelmiyor şuan.Apple A16 olabilir hocam şarjı uzun gidiyor rakiplerine göre görüntü kalitesi de gayet güzel
Arkadaşım 16 ya aldı ve ekranı çokta ufak değilHem ekranı ufak hem de zam geldi 14 binden 18e çıktı alınabilir gelmiyor şuan.