Casper tablet alınır mı?

Tablet123

80+
Reaksiyon skoru
15
Ekranı büyük tablet arıyorum bir arkadaş casper al hem iyi özelliği var hem yerli ve milli ürün diyor sizce alınır mı casper tablet sorunu var mıdır?

Yerli milli ise ben oradan dönerim tabii şahsi görüşüm ama Samsung ve Apple dışı çok güvenemiyorum ben Samsung ekranlarında TFT kullanıyor karanlıkta felaket parlıyor Apple bu konuda daha kaliteli ekranlara sahip ve M serisi işlemciler ile mükemmel bir güç sağlıyor M olmasına bile gerek yok arkadaşımda A16 işlemcili iPad var 11 inç büyük güçlü ve kamerasıda mükemmel bir cihaz M2 işlemcili model ile işlemci hariç büyüklük dışında aman aman bir fark yok

Ekranı büyük tablet arıyorum bir arkadaş casper al hem iyi özelliği var hem yerli ve milli ürün diyor sizce alınır mı casper tablet sorunu var mıdır?
türk malı kağıt üzerinde cok iyi duruyor ama kullanınca neden tercih edilmediği anlaşılıyor bu da öyle bir şey. yoksa zaten dillerden düşmezdi.

Kabaca 10-15 bin arası ama duruma göre değişebilir ne kadar ucuz o kadar iyi sadece 12 inç ve üstü büyük ekran kaliteli ekran ve uzun süre bozulma falan yapmayacak bir tablet arıyorum.
Apple A16 olabilir hocam şarjı uzun gidiyor rakiplerine göre görüntü kalitesi de gayet güzel

Geri