Sıva altı çok zor olur bilginiz olsun hatta bina eski ise pek mümkün de olmaz ben genelde dışarıdan çekiyorum hızlı pratik zaten Cat6 kullandığım için dış etkenlere oldukça dayanıklı kaliteli kablo olması şartıylaEğer eski kabloları çıkarabilirsek borulardan (sıva altı) yaparız dedi akraba
Eğer sökemezsek dışarıdan çekicez.
30 M yeter
yorumlara bakılırsa iyi kalitede ikiside alınabilir bence kaliteli iki markadaArkadaşlar merhaba, 1 hafta oldu Netspeed geçiş yaptım (100 Mbps) daha kullanmak
nasip olmadan internet bağlantımda sorumlar vs almaya başladık.
Sağolsunlar netspeed baya ilhilendi bugün TürkTelekom geldi hatlarda sorun yok bina içi tsssisatta problem olduğunu söylediler.
Bi akraba elektrikçi ile konuştum Cat6 kablo alırsam eğer yapabileceğini söyledi.
3. Katdayım 1 yan binada kofra 30M alsam yeter diye düşünüyorum.
Kaç metre ve Link ile öneri alırsam sevinirim. (VDSL hat)
Usta çağırırsan yüzeysel yapar.Eğer eski kabloları çıkarabilirsek borulardan (sıva altı) yaparız dedi akraba
Eğer sökemezsek dışarıdan çekicez.
30 M yeter
Bakır kablo olması lazım bildiğimBina içi tesisattaki kablolar farklı değil mi ya ethernet kablosu olur mu ki?
Nexans Cat6 UTP Bakır Data Kablosu Fiyatları ve Özellikleri
Nexans Cat6 UTP Bakır Data Kablosu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Reçber Dış Ortam Sl400 Pe Category 6 U/utp 4x2x23 Awg 506025 Fiyatları ve Özellikleri
Reçber Dış Ortam Sl400 Pe Category 6 U/utp 4x2x23 Awg 506025 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Her 1 adet 1 metre niyetine kabul edilir 30 metre ise 30 adet alınacakBunlarda metraj seçim nerede ben bulamadım ama?