Cat 6 Kablo önerisii

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
744
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta oldu Netspeed geçiş yaptım (100 Mbps) daha kullanmak
nasip olmadan internet bağlantımda sorumlar vs almaya başladık.

Sağolsunlar netspeed baya ilhilendi bugün TürkTelekom geldi hatlarda sorun yok bina içi tsssisatta problem olduğunu söylediler.

Bi akraba elektrikçi ile konuştum Cat6 kablo alırsam eğer yapabileceğini söyledi.

3. Katdayım 1 yan binada kofra 30M alsam yeter diye düşünüyorum.

Kaç metre ve Link ile öneri alırsam sevinirim. (VDSL hat)

en ucuzu hangisiyse onu alabilirsin

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta oldu Netspeed geçiş yaptım (100 Mbps) daha kullanmak
nasip olmadan internet bağlantımda sorumlar vs almaya başladık.

Sağolsunlar netspeed baya ilhilendi bugün TürkTelekom geldi hatlarda sorun yok bina içi tsssisatta problem olduğunu söylediler.

Bi akraba elektrikçi ile konuştum Cat6 kablo alırsam eğer yapabileceğini söyledi.

3. Katdayım 1 yan binada kofra 30M alsam yeter diye düşünüyorum.

Kaç metre ve Link ile öneri alırsam sevinirim. (VDSL hat)

Birçok internet hattı çektim çeşitli yerlerde kullandığım kablo markalari şunlar ama öncesinde kablo seçimi çok önemli bir takım özellikleri vardır
Kablo kalınlığı awg deriz en ideal olanı 23 awg olanıdır tabii ki daha iyileri de var ama ev tipi hatlarda ben 23 awg kullanıyorum hem bütçe dostu hemde kalitelidir 25awg tercih etmeyiniz
Nexans
Erse
Reçber
Öznur bu tür markalardan tecih edebilirsiniz rahatlıkla

Birçok internet hattı çektim çeşitli yerlerde kullandığım kablo markalari şunlar ama öncesinde kablo seçimi çok önemli bir takım özellikleri vardır
Kablo kalınlığı awg deriz en ideal olanı 23 awg olanıdır tabii ki daha iyileri de var ama ev tipi hatlarda ben 23 awg kullanıyorum hem bütçe dostu hemde kalitelidir 25awg tercih etmeyiniz
Nexans
Erse
Reçber
Öznur bu tür markalardan tecih edebilirsiniz rahatlıkla

Reis link atabilirsen çok sevinirim.

Sıva altı yapıyorsan kaliteli al sonra tekrar yaptırmaya kalkarsan daha fena fiyat çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,031
Üyeler
184,372
Son üye
Berkay016
Geri