Neler Yeni

Cayma bedeli öder miyim?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar daha demin bir konu gördüm tamam top 15teydi ama bizim durum birazcık farklı şimdi öncelikle zaten 8mb/s olan 6.5 ile geliyor tüm cihazlarda wi-fi kapalıyken ethernet kablosu ile bağlantıda.
Bunun yanında zaten 15 metreden çekmeyen bir internetimiz var sonra biz bunu bildirmek için aradık müşteri hizmetlerini söyledik dediler ki 48 saat içinde arkadaşlar gelicek dedi 1 hafta oldu hala gelmediler modeme bakmak için geleceklerdi modemde sıkıntı var mı diye bunda da gelmediler fakat sonra bir arama yapmışlardı gelip bakacağız eğer sorun tesisattaysa 50tl ödersiniz ve sorunu düzeltiriz bizdeyse ücretsiz dediler onunun için de gelmediler zaten tüketici hakem heyetine gereken hızı vermiyor diye bir de internet çekmiyor diye başvuruda bulunmuştum 1.5-2 aydır cevap gelmiyor müşteri hizmetlerine çıkmak istediğimizi de söyleyince cayma bedeli olarak bayağı bir para çıkarttılar bunu ödememek için tekrar şikayet oluşturmalı mıyım bu gelmeme sorunlarını içeren?

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
şikayet etmen lazım sonuna kadar git sen müşterisin ve haklısın en kötü adres değişikliğiyle halldersin

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şikayet etmen lazım sonuna kadar git sen müşterisin ve haklısın en kötü adres değişikliğiyle halldersin
yav hocam 4 ayda bir cevap veriyorlar şikayet ettim yeni şikayet açcam bir kaç gün içerisinde fakat ne kadar kişi çalışıyor burda abi 100 tane çalışan daha eklesen bunlara çok daha erken cevap verilir cidden 4 ay ne abi 4 ayda ödediğim parayı almak için de sonra icra davası açcam onla da uğraşıyım ohhh

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
yav hocam 4 ayda bir cevap veriyorlar şikayet ettim yeni şikayet açcam bir kaç gün içerisinde fakat ne kadar kişi çalışıyor burda abi 100 tane çalışan daha eklesen bunlara çok daha erken cevap verilir cidden 4 ay ne abi 4 ayda ödediğim parayı almak için de sonra icra davası açcam onla da uğraşıyım ohhh
tüketici hakem heyetinin başkanıyla konuşun bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

burası türkiye malum komşu komşunun eşeğini türkü çağırarak arar

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüketici hakem heyetinin başkanıyla konuşun bence

burası türkiye malum komşu komşunun eşeğini türkü çağırarak arar
hocam şikayeti internetten yaptım gitseydim zaten yetkili biri isterdim

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
internet çekmeyen bir yere adresimi taşıyacam dediklerinde operatörün müşteri hizmetleri gıkını çıkartamıyorlar ondan eminim

hocam şikayeti internetten yaptım gitseydim zaten yetkili biri isterdim
valla hocam allah kolaylık versin adamın kafasında saç bırakmıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,636
Üyeler
168,327
Son üye
subahn qarayev