cayma bedeli turkcell süperonline

viemortem

80+
Reaksiyon skoru
3
bügün turknet gigafiber kutusu bagladılar binaya ben şuan aktif olarak süperonline kullanıyorum turknete geçmek isityorum fakat cayma bedeli çıkartıyor
bi arkadaşımla görüştüm kanuni olarak cayma bedeli çıkartamaz dedi yardımcı olurmusunuz.

taahütlü kullanıyorsan superonline'ı cayma bedeli olucak maalesef. Türknet bir miktarını karşılıyordu diye biliyorum emin değilim.

bügün turknet gigafiber kutusu bagladılar binaya ben şuan aktif olarak süperonline kullanıyorum turknete geçmek isityorum fakat cayma bedeli çıkartıyor
bi arkadaşımla görüştüm kanuni olarak cayma bedeli çıkartamaz dedi yardımcı olurmusunuz.
Kaç aydır abonesin, tarifenin adı nedir?
Sözleşmenden bakabilirim.

taahhütlü paket ise çıkartır arayıp öğrenin ne kadar cayma bedeli olduğunu firmalar bir miktar karşılıyor

taahhütlüyse .ıkaracaktır yapacak bir şey yok

türkneti ara belli bi miktara kadar karşılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada onuda aylık faturandan düşerek karşılıyor bilgin olsun
sadece bu arkadaş doğru bilgi vermiş.
evet belli bir miktar karşılıyor ama o miktarı faturana yansıtıyor türknet.

bişey sorucam bide turknet ile süperonline ortak altyapı kullanıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,716
Üyeler
191,152
Son üye
peynirlicips1288
Geri