Neler Yeni

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Harbi o konu nolcak elimizde mi patlicak
Dostum ayıplı ürünler için geçerli değil bunlar. Düzgün ürünler için konuşuluyor. Gerçi monitör üreticileri 5 pixelden azını ayıplı olarak görmüyor ama bilmiyorum.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gelmesi iyi oldu, kullanılıp keyfi iade edilen ürünü satıcı başka birine yollasa vay efendim kutusu açılmış kullanılmış ürün gönderildi olur. Başka birine göndermezse de mağaza mağdur olacak.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kapalı kutu açılmamış ürünler için bence çok saçma adam aldı misal ama para lazım oldu vazgeçmesi gerekti ne olacak o kutu açıldıysa amenna ama bu şekilde saçma bir uygulama

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Kapalı kutu açılmamış ürünler için bence çok saçma adam aldı misal ama para lazım oldu vazgeçmesi gerekti ne olacak o kutu açıldıysa amenna ama bu şekilde saçma bir uygulama
Değil niye diyeceksiniz mağazaya gittiniz mağazadan aldınız ertesi gün gidip iade edebilir misiniz ? Hesabınızı iyi yapmanız gerekiyor her zaman. 1 Kişi böyle oldu diye bu uygulama da iptal edilmemeli zaten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Değil niye diyeceksiniz mağazaya gittiniz mağazadan aldınız ertesi gün gidip iade edebilir misiniz ? Hesabınızı iyi yapmanız gerekiyor her zaman. 1 Kişi böyle oldu diye bu uygulama da iptal edilmemeli zaten.
Bence çok saçma yine söylüyorum paketi açılmış veya kullanılmış ürün için anlarım ama aldın vazgeçtin tüketicinin korunması gerekiyor burada kutusu açılmamış ürünü satıcı her şekilde yine satar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu kararın alınmasında ki en büyük neden mağazaların iş potansiyelinin azalmış olması internet den alınca iade olduğu için kullanıcılar internet r yöneliyor daha çok

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Bence çok saçma yine söylüyorum paketi açılmış veya kullanılmış ürün için anlarım ama aldın vazgeçtin tüketicinin korunması gerekiyor burada kutusu açılmamış ürünü satıcı her şekilde yine satar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu kararın alınmasında ki en büyük neden mağazaların iş potansiyelinin azalmış olması internet den alınca iade olduğu için kullanıcılar internet r yöneliyor daha çok
Kullanıcılar mağazadan alınca nasıl korunmuyorsa internetten alınca da korunmasın. Aldın vazgeçtin gibi bir olay olmasın. Adamın elinde tek stok vardır satmıştır sen aldın gitti döndü derken 1 hafta zaten parayı siteden 1 ay sonra alıyor sen almasan başkası alacakken 1 haftayı yedin gibi düşünebilirsin bu olayı. Gayet yerinde bir şey getirmişler sonuçta 100 TL'ye aldığın ürün için getirmemişler en az 3-4 bin TL'ye aldığın ürün için gelmiş. İnsanlar da aldığı ürünü cebine göre düşünerekten alacak. Ben sonuçta iade edebilirim diyerek değil.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap