Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Ayrıca bu kararın alınmasında ki en büyük neden mağazaların iş potansiyelinin azalmış olması internet den alınca iade olduğu için kullanıcılar internet r yöneliyor daha çok
Katılmıyorum öyle olsaydı oturmuş bir kültür olan 14 günlük iade hakkını mağazalara da getirirlerdi komple kaldırmazlardı. Tamamiyle bizim milletin her şeyi suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Fotoğraf makinası olmayan düğün fotoğrafçıları biliyorum fotoğraf çekimi gelince kamera satın alıp işi bitince iade ediyor :)

Katılmıyorum öyle olsaydı oturmuş bir kültür olan 14 günlük iade hakkını mağazalara da getirirlerdi komple kaldırmazlardı. Tamamiyle bizim milletin her şeyi suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Fotoğraf makinası olmayan düğün fotoğrafçıları biliyorum fotoğraf çekimi gelince kamera satın alıp işi bitince iade ediyor :)
O şekilde olmaz zaten reis benim garibime giden kutusu açılmamış ürün neden iade olmuyor

O şekilde olmaz zaten reis benim garibime giden kutusu açılmamış ürün neden iade olmuyor
Satıcının ürününü alıkoyuyorsun artı olarak kargo masrafı da biniyor bu da satıcıya günün sonunda büyük masraf oluşturuyor.

amazon.com.tr 1 ay iade politikasına hâlâ devam ederse marka değeri acayip artar

eğer kusurlu ürünleri iade edebiliyosak ve kargo parasını felan biz ödemiyosak güzel yapmışlar çok suistimal edenler vardı

Geçen gün z690 anakart indirimi paylaşıldı birisi yazmış al sata gider en kötü satılmazsa iade ederim diye. Böyleleri suistimal ediyor bu sistemi maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözler Amazon’a çevrilecek şimdi bakalım.

Şimdi kapıdan teslim almayıp iade ediyorduk yine aynı mı yoksa o da mı kalktı

Geri