Neler Yeni

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ayrıca bu kararın alınmasında ki en büyük neden mağazaların iş potansiyelinin azalmış olması internet den alınca iade olduğu için kullanıcılar internet r yöneliyor daha çok
Katılmıyorum öyle olsaydı oturmuş bir kültür olan 14 günlük iade hakkını mağazalara da getirirlerdi komple kaldırmazlardı. Tamamiyle bizim milletin her şeyi suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Fotoğraf makinası olmayan düğün fotoğrafçıları biliyorum fotoğraf çekimi gelince kamera satın alıp işi bitince iade ediyor :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Katılmıyorum öyle olsaydı oturmuş bir kültür olan 14 günlük iade hakkını mağazalara da getirirlerdi komple kaldırmazlardı. Tamamiyle bizim milletin her şeyi suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Fotoğraf makinası olmayan düğün fotoğrafçıları biliyorum fotoğraf çekimi gelince kamera satın alıp işi bitince iade ediyor :)
O şekilde olmaz zaten reis benim garibime giden kutusu açılmamış ürün neden iade olmuyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
O şekilde olmaz zaten reis benim garibime giden kutusu açılmamış ürün neden iade olmuyor
Satıcının ürününü alıkoyuyorsun artı olarak kargo masrafı da biniyor bu da satıcıya günün sonunda büyük masraf oluşturuyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Satıcının ürününü alıkoyuyorsun artı olarak kargo masrafı da biniyor bu da satıcıya günün sonunda büyük masraf oluşturuyor.
Anladım reis umarım bu karar sağlıklı şekilde işler hakkımızda hayırlısı

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
amazon.com.tr 1 ay iade politikasına hâlâ devam ederse marka değeri acayip artar

Aliyılmaz

80+ Bronze
eğer kusurlu ürünleri iade edebiliyosak ve kargo parasını felan biz ödemiyosak güzel yapmışlar çok suistimal edenler vardı

Cesur49

80+ Bronze
Geçen gün z690 anakart indirimi paylaşıldı birisi yazmış al sata gider en kötü satılmazsa iade ederim diye. Böyleleri suistimal ediyor bu sistemi maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gözler Amazon’a çevrilecek şimdi bakalım.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Şimdi kapıdan teslim almayıp iade ediyorduk yine aynı mı yoksa o da mı kalktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR