Neler Yeni

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bir bilgisayar aldık beğenmezsek iade edemiyor muyuz? Çok saçma…

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Aga saçma değil mi ürün kusurlu glwdi diyelim kasa aldım iade etcem ona 70 TL kargo. Çıkar zaten birde ben mi vercem oni
Şu anda benzer bir şey yaşıyorum ve mağdurum

Can...

80+ Platinum
Harika olmuş. 3-5 Kendini zeki sanan kişiler ürün alıp deneyip geri iade ediyordu. Sorunsuz gelen ürünü iade edemeyecekler artık.
Çok iyi dedin yaşa bana öyle bir ürün gönderdi Trendyol da ki satıcı üründe ufak tefek çizik vardı pek takmadım garanti belgesi çıkmadı diye çoklayıcı kablo bozuktu rgb için olan garantiye veremedim satıcıda ilgilenmedi

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Aga saçma değil mi ürün kusurlu glwdi diyelim kasa aldım iade etcem ona 70 TL kargo. Çıkar zaten birde ben mi vercem oni
Yanlış anlamadıysam eğer ayıplı malda tüketici ödemiyor kargoyu . Madde 11 : Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde buna sevinen var 🤷🏻‍♂️
Sevinmek değil bu satıcıya hak verilmesi dostum. Araştırıp almak gerekiyor. Yüz yüze aldın beğenmedin iade edebiliyor musun ? Hayır.

Can...

80+ Platinum
Yanlış anlamadıysam eğer ayıplı malda tüketici ödemiyor kargoyu . Madde 11 : Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz.

Sevinmek değil bu satıcıya hak verilmesi dostum. Araştırıp almak gerekiyor. Yüz yüze aldın beğenmedin iade edebiliyor musun ? Hayır.
Bu iyi olur

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

O zaman bilgisayar alanlar çok dikkatli olacaklar. 🤷🏻‍♂️
Doğrusu devlet ekonomi ilgilenmesi bana saçmalık geliyor orası ayrı konu.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dostlar, artık bu tür cihazları almadan önce tüm özelliklerini öğrenin,sonra pişman olmayalım.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732