Eğer sorunlu veya sıkıntı varsa edebilir.Ben iade ettin demedim ediyorsanız dedim.
Şu anda benzer bir şey yaşıyorum ve mağdurumAga saçma değil mi ürün kusurlu glwdi diyelim kasa aldım iade etcem ona 70 TL kargo. Çıkar zaten birde ben mi vercem oni
Çok iyi dedin yaşa bana öyle bir ürün gönderdi Trendyol da ki satıcı üründe ufak tefek çizik vardı pek takmadım garanti belgesi çıkmadı diye çoklayıcı kablo bozuktu rgb için olan garantiye veremedim satıcıda ilgilenmediHarika olmuş. 3-5 Kendini zeki sanan kişiler ürün alıp deneyip geri iade ediyordu. Sorunsuz gelen ürünü iade edemeyecekler artık.
Birde buna sevinen varBir bilgisayar aldık beğenmezsek iade edemiyor muyuz? Çok saçma…
Amazon buna nasıl yaklaşır acaba.Birde buna sevinen var
Yanlış anlamadıysam eğer ayıplı malda tüketici ödemiyor kargoyu . Madde 11 : Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz.Aga saçma değil mi ürün kusurlu glwdi diyelim kasa aldım iade etcem ona 70 TL kargo. Çıkar zaten birde ben mi vercem oni
Sevinmek değil bu satıcıya hak verilmesi dostum. Araştırıp almak gerekiyor. Yüz yüze aldın beğenmedin iade edebiliyor musun ? Hayır.Birde buna sevinen var
Bu iyi olurYanlış anlamadıysam eğer ayıplı malda tüketici ödemiyor kargoyu . Madde 11 : Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sevinmek değil bu satıcıya hak verilmesi dostum. Araştırıp almak gerekiyor. Yüz yüze aldın beğenmedin iade edebiliyor musun ? Hayır.
O zaman bilgisayar alanlar çok dikkatli olacaklar.Yanlış anlamadıysam eğer ayıplı malda tüketici ödemiyor kargoyu . Madde 11 : Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sevinmek değil bu satıcıya hak verilmesi dostum. Araştırıp almak gerekiyor. Yüz yüze aldın beğenmedin iade edebiliyor musun ? Hayır.
Harbi o konu nolcak elimizde mi patlicako değilde olan monitör alıcılarına oldu bi ölü pixel çıksa pişman olacak
eğer sorunlu olursa yine iade edilebilir belkiHarbi o konu nolcak elimizde mi patlicak
Umarımeğer sorunlu olursa yine iade edilebilir belki