Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Bir bilgisayar aldık beğenmezsek iade edemiyor muyuz? Çok saçma…

Aga saçma değil mi ürün kusurlu glwdi diyelim kasa aldım iade etcem ona 70 TL kargo. Çıkar zaten birde ben mi vercem oni
Şu anda benzer bir şey yaşıyorum ve mağdurum

Harika olmuş. 3-5 Kendini zeki sanan kişiler ürün alıp deneyip geri iade ediyordu. Sorunsuz gelen ürünü iade edemeyecekler artık.
Çok iyi dedin yaşa bana öyle bir ürün gönderdi Trendyol da ki satıcı üründe ufak tefek çizik vardı pek takmadım garanti belgesi çıkmadı diye çoklayıcı kablo bozuktu rgb için olan garantiye veremedim satıcıda ilgilenmedi

Aga saçma değil mi ürün kusurlu glwdi diyelim kasa aldım iade etcem ona 70 TL kargo. Çıkar zaten birde ben mi vercem oni
Yanlış anlamadıysam eğer ayıplı malda tüketici ödemiyor kargoyu . Madde 11 : Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde buna sevinen var 🤷🏻‍♂️
Sevinmek değil bu satıcıya hak verilmesi dostum. Araştırıp almak gerekiyor. Yüz yüze aldın beğenmedin iade edebiliyor musun ? Hayır.

Yanlış anlamadıysam eğer ayıplı malda tüketici ödemiyor kargoyu . Madde 11 : Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz.

Sevinmek değil bu satıcıya hak verilmesi dostum. Araştırıp almak gerekiyor. Yüz yüze aldın beğenmedin iade edebiliyor musun ? Hayır.
Bu iyi olur

O zaman bilgisayar alanlar çok dikkatli olacaklar. 🤷🏻‍♂️
Doğrusu devlet ekonomi ilgilenmesi bana saçmalık geliyor orası ayrı konu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,209
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri