Neler Yeni

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Kötü olmuş geçmiş olsun.

Mert

80+ Silver
İstediğim kadar iade ederim bu benim hakkım diyen arkadaşlara müjde. Artık böyle bir hak yok.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
klavyedir faredir kulaklıktır geçerli mi veya anakart işlemci ram tarzı ürünler de dahil mi
Gördüğüm kadarıyla bilgisayar, telefon ve akıllı saat demişler.
Harbi aga çok kötü oldu bu
Kusura bakmayın ama çok da iyi olmuş. İnsanlar bazı şeylerin ... çıkardı. Adam 25 TL'ye aldığı mouseyi beğenmedim deyip iade ediyor satıcı da gelirken 20 tl kargo parası ödüyor oluyor zararı bilmem kaç TL. Sürekli mağdur durumda olan satıcı her zaman kazanan da alıcı ve satış yerleriydi bunun önüne geçmişler gayet güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu kafayı mı yediniz arkadaş ya ! Aldığımız ürünü iade edemezsek almanın ne anlamı var o zaman. Jelatini bile açılmamış şekilde almıyorlarsa vay ki halimize. Herkese şimdiden çok geçmiş olsun. Ayvayı yedi herkes şimdiden.
Hocam kusura bakmayın da siz aldığınız ürünü jelatinini dahi açmadan iade ediyorsanız helal olsun valla. Niye alıyorsunuz o zaman satıcıya 100 TL kargo parası ödetiyorsunuz.

Sadece suistimali önleyecekse ne güzel fakat zerre kusurlu malı iade etmede zorluk yaşarsam, o yasayı severler.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,113
İsim
Abdullah Aydoğdu
Amazon gene de iade kabul ederse gerçekten helal olsun artık

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Kusura bakmayın ama çok da iyi olmuş. İnsanlar bazı şeylerin ... çıkardı. Adam 25 TL'ye aldığı mouseyi beğenmedim deyip iade ediyor satıcı da gelirken 20 TL kargo parası ödüyor oluyor zararı bilmem kaç TL. Sürekli mağdur durumda olan satıcı her zaman kazanan da alıcı ve satış yerleriydi bunun önüne geçmişler gayet güzel.

Hocam kusura bakmayın da siz aldığınız ürünü jelatinini dahi açmadan iade ediyorsanız helal olsun valla. Niye alıyorsunuz o zaman satıcıya 100 TL kargo parası ödetiyorsunuz.
Ben kazak aldım satıcı kargoya vermiyor trendyol bana 25tl teklif ediyor burda benim ne suçum var?

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Sadece suistimali önleyecekse ne güzel fakat zerre kusurlu malı iade etmede zorluk yaşarsam, o yasayı severler.
Kusurlu malı iade edebiliyorsunuz zaten. Sorun çıkarırlarsa da atıyorum bir laptop aldınız iade etmek istiyorsunuz garantiden destek alarak ürünün kusurlu olduğunu doğrulatarak en kötü ihtimalle THH başvuru yapabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ

Kusura bakmayın ama çok da iyi olmuş. İnsanlar bazı şeylerin ... çıkardı. Adam 25 TL'ye aldığı mouseyi beğenmedim deyip iade ediyor satıcı da gelirken 20 TL kargo parası ödüyor oluyor zararı bilmem kaç TL. Sürekli mağdur durumda olan satıcı her zaman kazanan da alıcı ve satış yerleriydi bunun önüne geçmişler gayet güzel.

Jelatinini bile açmadığım ürünü iade ettiğimi nereden çıkarttın gardaşım? Sadece iade olayını jelatinine kadar abarttıklarını belirttim.
Aah ah

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1