Gördüğüm kadarıyla bilgisayar, telefon ve akıllı saat demişler.klavyedir faredir kulaklıktır geçerli mi veya anakart işlemci ram tarzı ürünler de dahil mi
Kusura bakmayın ama çok da iyi olmuş. İnsanlar bazı şeylerin ... çıkardı. Adam 25 TL'ye aldığı mouseyi beğenmedim deyip iade ediyor satıcı da gelirken 20 tl kargo parası ödüyor oluyor zararı bilmem kaç TL. Sürekli mağdur durumda olan satıcı her zaman kazanan da alıcı ve satış yerleriydi bunun önüne geçmişler gayet güzel.Harbi aga çok kötü oldu bu
Hocam kusura bakmayın da siz aldığınız ürünü jelatinini dahi açmadan iade ediyorsanız helal olsun valla. Niye alıyorsunuz o zaman satıcıya 100 TL kargo parası ödetiyorsunuz.Yahu kafayı mı yediniz arkadaş ya ! Aldığımız ürünü iade edemezsek almanın ne anlamı var o zaman. Jelatini bile açılmamış şekilde almıyorlarsa vay ki halimize. Herkese şimdiden çok geçmiş olsun. Ayvayı yedi herkes şimdiden.
Ben kazak aldım satıcı kargoya vermiyor trendyol bana 25tl teklif ediyor burda benim ne suçum var?Gördüğüm kadarıyla bilgisayar, telefon ve akıllı saat demişler.
Kusura bakmayın ama çok da iyi olmuş. İnsanlar bazı şeylerin ... çıkardı. Adam 25 TL'ye aldığı mouseyi beğenmedim deyip iade ediyor satıcı da gelirken 20 TL kargo parası ödüyor oluyor zararı bilmem kaç TL. Sürekli mağdur durumda olan satıcı her zaman kazanan da alıcı ve satış yerleriydi bunun önüne geçmişler gayet güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kusura bakmayın da siz aldığınız ürünü jelatinini dahi açmadan iade ediyorsanız helal olsun valla. Niye alıyorsunuz o zaman satıcıya 100 TL kargo parası ödetiyorsunuz.
Kusurlu malı iade edebiliyorsunuz zaten. Sorun çıkarırlarsa da atıyorum bir laptop aldınız iade etmek istiyorsunuz garantiden destek alarak ürünün kusurlu olduğunu doğrulatarak en kötü ihtimalle THH başvuru yapabilirsiniz.Sadece suistimali önleyecekse ne güzel fakat zerre kusurlu malı iade etmede zorluk yaşarsam, o yasayı severler.
Jelatinini bile açmadığım ürünü iade ettiğimi nereden çıkarttın gardaşım? Sadece iade olayını jelatinine kadar abarttıklarını belirttim.Gördüğüm kadarıyla bilgisayar, telefon ve akıllı saat demişler.
Kusura bakmayın ama çok da iyi olmuş. İnsanlar bazı şeylerin ... çıkardı. Adam 25 TL'ye aldığı mouseyi beğenmedim deyip iade ediyor satıcı da gelirken 20 TL kargo parası ödüyor oluyor zararı bilmem kaç TL. Sürekli mağdur durumda olan satıcı her zaman kazanan da alıcı ve satış yerleriydi bunun önüne geçmişler gayet güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kusura bakmayın da siz aldığınız ürünü jelatinini dahi açmadan iade ediyorsanız helal olsun valla. Niye alıyorsunuz o zaman satıcıya 100 TL kargo parası ödetiyorsunuz.
o telefon tablet ve akıllı saatlerde geçerli diye biliyorumNeeeeaaaaa yalnız hayatımda gördüğüm en kötü olay cidden 1 m kişi intihar eder
Bir kötü haber daha artık iadelerde kargo parasını alıcı ödeyecekmiş
Ben iade ettin demedim ediyorsanız dedim.Jelatinini bile açmadığım ürünü iade ettiğimi nereden çıkarttın gardaşım? Sadece iade olayını jelatinine kadar abarttıklarını belirttim.
Aah ah
Thh ile uğraşmak bile sorun hocam, neyse zamanla göreceğiz yasanın sınırlarını.Kusurlu malı iade edebiliyorsunuz zaten. Sorun çıkarırlarsa da atıyorum bir laptop aldınız iade etmek istiyorsunuz garantiden destek alarak ürünün kusurlu olduğunu doğrulatarak en kötü ihtimalle THH başvuru yapabilirsiniz.
Aga saçma değil mi ürün kusurlu glwdi diyelim kasa aldım iade etcem ona 70 tl kargo. Çıkar zaten birde ben mi vercem oniHarbi aga çok kötü oldu bu