Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
Etmiyorum işteBen iade ettin demedim ediyorsanız dedim.
Etmiyorum işteBen iade ettin demedim ediyorsanız dedim.
Katılmıyorum öyle olsaydı oturmuş bir kültür olan 14 günlük iade hakkını mağazalara da getirirlerdi komple kaldırmazlardı. Tamamiyle bizim milletin her şeyi suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Fotoğraf makinası olmayan düğün fotoğrafçıları biliyorum fotoğraf çekimi gelince kamera satın alıp işi bitince iade ediyorAyrıca bu kararın alınmasında ki en büyük neden mağazaların iş potansiyelinin azalmış olması internet den alınca iade olduğu için kullanıcılar internet r yöneliyor daha çok
Oldumu şimdi ya
O şekilde olmaz zaten reis benim garibime giden kutusu açılmamış ürün neden iade olmuyorKatılmıyorum öyle olsaydı oturmuş bir kültür olan 14 günlük iade hakkını mağazalara da getirirlerdi komple kaldırmazlardı. Tamamiyle bizim milletin her şeyi suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Fotoğraf makinası olmayan düğün fotoğrafçıları biliyorum fotoğraf çekimi gelince kamera satın alıp işi bitince iade ediyor![]()
Satıcının ürününü alıkoyuyorsun artı olarak kargo masrafı da biniyor bu da satıcıya günün sonunda büyük masraf oluşturuyor.O şekilde olmaz zaten reis benim garibime giden kutusu açılmamış ürün neden iade olmuyor
Anladım reis umarım bu karar sağlıklı şekilde işler hakkımızda hayırlısıSatıcının ürününü alıkoyuyorsun artı olarak kargo masrafı da biniyor bu da satıcıya günün sonunda büyük masraf oluşturuyor.