wilcolnkey
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
İlk motorum olucak cb 125 r alınır mı?(2. El 20 bin falan olucak.
Bende bir ara başlamayı düşünüyordum. Kesinlikle en iyi başlangıç motorlarından biri, ben tavsiye ederim uygun km'li bulundumu, bakımları tam yapılan bir motor bulundumu tadından yenmez.İlk motorum olucak cb 125 r alınır mı?(2. El 20 bin falan olucak.
Fiyatına değer mi sizce?Bende bir ara başlamayı düşünüyordum. Kesinlikle en iyi başlangıç motorlarından biri, ben tavsiye ederim uygun km'li bulundumu, bakımları tam yapılan bir motor bulundumu tadından yenmez.
Bence değer çünkü artık piyasa bu.Fiyatına değer mi sizce?
Bence 20bin TL fazla.tabi senin kararın ama ben bu fiyatlarda 125 cc mantıklı bulmuyorum.Fiyatına değer mi sizce?
En fazla kaç verilmeli sizce 16 civarına da buldum ama o da aşağı yukarı aynı sayılır.Bence 20bin TL fazla.tabi senin kararın ama ben bu fiyatlarda 125 cc mantıklı bulmuyorum.
Duruşu vesaire zaten çok hoş geliyor fiyatıni eder mi sizce bunu soruyorum?baya hoş duruyor 125cc bir motor için japon malıda üzeceğini sanmam kendi tercihiniz
Dostum fiyatları çok uçuk olduğu için bayadır piyasasına bakmıyorum şahsen bir şey diyebilecek bilgiye de sahip değilim zaten burada o bilgiye sahip birini bulmanızda zorDuruşu vesaire zaten çok hoş geliyor fiyatıni eder mi sizce bunu soruyorum?
Yani şimdi güzel kardeşim. Bütçen varsa ben MT 25 öneririm 2. el 25-30 arası çok güzel ilanlar oluyor.En fazla kaç verilmeli sizce 16 civarına da buldum ama o da aşağı yukarı aynı sayılır.
O kadar yükseldi mi be 2 sene önce sıfırı o fiyataydı.Bence değer çünkü artık piyasa bu.
Maalesef yükseldi ya 27 bin sıfırı çok üzücü.O
O kadar yükseldi mi be 2 sene önce sıfırı o fiyataydı.