yorumlarda bende okudum bir kaç kişi yazmış ısınma sonucu kapanıyor diye.Bence fiyatı güzel ama ısınacağı 2+2 4 gibi kesinYa valla bu paraya her türlü alınır bence en azından denenir yani. 14 gün iade mevzusuda uzadı her türlü denenir.
Üflerizyorumlarda bende okudum bir kaç kişi yazmış ısınma sonucu kapanıyor diye.Bence fiyatı güzel ama ısınacağı 2+2 4 gibi kesin
zamanında bunlar kasa uretıyolardı ofıs pc sı falan eskı bır fırmaMarka hakkında bilgisi olan var mı?
24G2U ikinci elde 3000 TL ye satan benNerede o 1800 TL 27G2U konusu açtığımız zamanlar...
24GN650-B 1450'ye düştüğünde almadım gittim mal gibi 3500'den düştü diye asus VG259QR aldım bozuk çıktı hevesim kırıldı şimdi monitör almadığıma bin pişmanım babam oyunun ortasında gelip kalk payitaht izlicem diyor...24G2U ikinci elde 3000 TL ye satan ben
ah be alayım dedim de bu yorum olmadıIsınma problemi varmış, ısınınca görüntü gidiyormuş arkadaşlar bilginize
Hocam gerekirse custom sıvı soğutma yaparsın bu piyasada bedava resmen parlaklığı abartmazsan ısınmaz al gitsinah be alayım dedim de bu yorum olmadı
para sıkıntı olmucaksa al sorun çıkarsa incehesap iade alir zatenah be alayım dedim de bu yorum olmadı