Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CBOX 27'' 165HZ VA PANEL Monitör 1780 TL

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Dostum 2500/3000 TL bandında IPS 27inç 165 Hz monitör yok üzgünüm. IPS isteyen varsa 3850 TL'ye o da var. Amazondan almıştım 2 tane.
Monitörden anlayan 24 inç üstü 1080p almaz zaten umarım satamazsınız diyeyim alıp satmak yerine ihtiyacı olanlara bıraksaydınız ne diyeyim

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Monitörden anlayan 24 inç üstü 1080p almaz zaten umarım satamazsınız diyeyim alıp satmak yerine ihtiyacı olanlara bıraksaydınız ne diyeyim
Dostum PlayStation'a veya xbox'a bağlamak için alıyorlar 27inç 144hz monitörleri tn panel olmadığı sürece. Uzun süreden beri al/sat yapıyorum ve çok büyük bir ihtimalle en geç 2 ay içinde satılacaklar.
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. Umarım sen de 3 güne üzüntüden ağlayacağın şeyler yaşarsın diyecek kadar karakteri oturmamış bir insan değilim. O yüzden ben sana güzel dileklerde bulunacağım. Umarım sen ve sevdiklerin sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşarsınız.

Sherwood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fırat Birlik
Dostum PlayStation'a veya xbox'a bağlamak için alıyorlar 27inç 144hz monitörleri tn panel olmadığı sürece. Uzun süreden beri al/sat yapıyorum ve çok büyük bir ihtimalle en geç 2 ay içinde satılacaklar.
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. Umarım sen de 3 güne üzüntüden ağlayacağın şeyler yaşarsın diyecek kadar karakteri oturmamış bir insan değilim. O yüzden ben sana güzel dileklerde bulunacağım. Umarım sen ve sevdiklerin sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşarsınız.
monitörü bende almak istiyordum fakat ticaret için alanlar sağolsun yetişemedim yani sen ve senin gibiler sağolsun fakat sanada hak verıyorum bu bir ticaret ayrıca uslubün ve nezaket içeren konusmaların için teşekkür ederim bu kadar hakarete bedduaya rağmen çizgini bozmamışsın sadece 4 tane aldım beleş yazman biraz nispet yapar gibi olmuş sanki yinede hayırlı olsun bol bereketli satışlar :)

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
monitörü bende almak istiyordum fakat ticaret için alanlar sağolsun yetişemedim yani sen ve senin gibiler sağolsun fakat sanada hak verıyorum bu bir ticaret ayrıca uslubün ve nezaket içeren konusmaların için teşekkür ederim bu kadar hakarete bedduaya rağmen çizgini bozmamışsın sadece 4 tane aldım beleş yazman biraz nispet yapar gibi olmuş sanki yinede hayırlı olsun bol bereketli satışlar :)
Dostum muhtemelen iptal edilecek zaten ama iptal olmazsa birini aldığım fiyattan sana verebilirim. İlgilenirsen mesaj atabilirsin.

Sherwood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fırat Birlik
Dostum muhtemelen iptal edilecek zaten ama iptal olmazsa birini aldığım fiyattan sana verebilirim. İlgilenirsen mesaj atabilirsin.
böyle bir teklife hayır diyemem doğrusu iptal edilmez ise olabilir görüşmek isterim teklifin içinde teşekkür ederim tekrardan iptal edilmez ise sana yazarım.

Normalde bu markaları pek önermiyorum ama satıcı incehesap olduğu için ve parası 2000 TL civarında olan arkadaşlar için güzel bir fırsat olabilir.
Çünkü bu devirde 24 inç 75 hz monitörler bile 2000 TL den başlıyor.

Okulda kullanıyorum çok kötü almayın aldırmayın kullanmayın 2 gün kullandık 1 2 ölü pixel oldu

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
Dostum benim almak istediğim her şeyim var zaten. Yazdığın mesajı ya kıskandığı için yazarsın ya da psikolojik sıkıntıların vardır. Umarım bacağın kırılır gibi bir beddua etmek sence normal mi? Veya umarım yarın bilgisayarın veya evin yanar demek sence normal mi? Seni medeni ve yetişkin bir insan olmaya davet ediyorum.
2. Konu da bu gayet normal bir şey dostum. Bunun adı ticaret. Benim 4 seneden beri biriktirdiğim bir müşteri kitlem var zaten bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi. Aldığım ürünlerin önemli bir kısmını yine bu adamlar alıyorlar. Umarım ileriki hayatında bu bakış açın değişir.
bu arkadaşlar dışarıda aldığı her şeyi maliyet fiyatına aldıklarını sanıyorlar sanırım. piyasadan düşüğe alabiliyorsan alırsın sonra ister kullan ister sat kimseyi ilgilendirmez.

darkshad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Umut Efe Başak
N11'den aradılar katalog hatası olduğunu söylemiş satıcı ürünü yollamayacaklarını bildirdiler.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Yavuz

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Bence markaya güvenmeyin ve almayın sorun yaşarsınız 1.800 tl az parada degil çöpe gider.

muratyen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
murat özayyıldız
Ürünümü katolok hatası diye iptal oldu satıcı mağaza İnce Hesap , 1 tl diye kulaklı satıyoruz diye reklamını yapan firma(kimse alamadı ) , N11 bu gibi durumlarda müşterilerinin arkasında olması gerekmezmi ? Ürünü göndermek zorunda yada muadil ürün göndermesi lazım .

Top Bottom