Neler Yeni

CBR R25 MI CFMOTO S250R MI?

heraishere

80+ Bronze
Bütçem 150 bin TL. 2017 model cbs 250r ya da 2023 model CFMOTO s250r alacağım. Sizce hangisi daha mantikli? Ya da bu butcede onerileriniz nelerdir?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Bütçem 150 bin TL. 2017 model cbs 250r ya da 2023 model CFMOTO s250r alacağım. Sizce hangisi daha mantikli? Ya da bu butcede onerileriniz nelerdir?
Öncelikle CBR'ın kilometresi önemli. Çoğu yüksek km sandık motor.
250SR kullanan biri olarak grenaj sesi kalitesizlik kokuyor başlangıç olarak belki alınabilir ses olarak scooter'dan farkı yok. Biri Japon Kalitesi biri Çin Dizayn'ı

heraishere

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle CBR'ın kilometresi önemli. Çoğu yüksek km sandık motor.
250SR kullanan biri olarak grenaj sesi kalitesizlik kokuyor başlangıç olarak belki alınabilir ses olarak scooter'dan farkı yok. Biri Japon Kalitesi biri Çin Dizayn'ı
Piyasada daha iyi ilanlar olur diye bu yaz almayı planlıyorum. 2017 model 38 bin km de buldum. 155 bin TL gibi bir fiyattan satılıyordu. Model yüzünden 250SR dusunuyordum ama videolarını izlediğimde pek kaliteli gelmedi bana.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
250SR duruşu gerçekten beni cezbediyor şu an yamaha tech max kullanıyorum ehliyetim olursa bende 250SR düşünüyorum ama işe sağlam deyil gibi motor :D

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Piyasada daha iyi ilanlar olur diye bu yaz almayı planlıyorum. 2017 model 38 bin km de buldum. 155 bin TL gibi bir fiyattan satılıyordu. Model yüzünden 250SR dusunuyordum ama videolarını izlediğimde pek kaliteli gelmedi bana.
Motor zaten ben kalitesizim diye bağırıyor orası öyle. onun yerine Dominar veya RS200 alırım en azından hint malı evet sportif değil fakat daha kalitelidir.
Görüşünü Takarım diyorsan yeni model olsun ve piyasası olsun diyorsan SR
Kalite olsun elden çıkartmakta beklerim sorun yok diyorsan CBR

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Motor zaten ben kalitesizim diye bağırıyor orası öyle. onun yerine Dominar veya RS200 alırım en azından hint malı evet sportif değil fakat daha kalitelidir.
bende zaten arora beatrix var motor 3binde 150cc elektronik aksamları felan çok güzel mesala ama motor elimde kalacak gibi hissiyat olmasın kafam rahat olmuyor :D yeni yamaha aldık 2021 tech max 250cc hiç vitesli sürmediğim için denemek istemedim kursa yazılacak artık ama.

heraishere

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet gerçekten kalitesizim diye bağırıyor. CBR 250R almaya karar verdim gibi. Uzun bir süre elden çıkartmayı planlamıyorum. Bu yaz 60 bin peşinat gerisini de kredi çekerek alacağım. 2017 model 40 bin km de ve damarsız bir tane buldum. Fiyat 135 bin TL. Kredi vs pek sıkıntı yaratmaz 70 80 bin TL için. Bir diğer sorumda şehir ici kullanımda ortalama kaç lt yakıt yakar sizce?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
bende zaten arora beatrix var motor 3binde 150cc elektronik aksamları felan çok güzel mesala ama motor elimde kalacak gibi hissiyat olmasın kafam rahat olmuyor :D yeni yamaha aldık 2021 tech max 250cc hiç vitesli sürmediğim için denemek istemedim kursa yazılacak artık ama.
Kendim çok fazla motor kullandım. Arora , CF Moto , Bajaj , Yamaha , Yuki
Ama Cidden Japon Mekanik konusunda her türlü daha önde
Bu arada arkadaşların varsa vitesli sürmeye alış sürüş kısmında çok rahat olmuyorsun ve bazen motorlar güzel olmuyor ben Ehliyetsiz sürüyordum :D
1 Ay önce geçtim sınavı ,
Hatta Durumun varsa motorunu al Ehliyetini sonra al Malum Japon motorların fiyatları git gide artıyor. R25 bile Karaborsa motoru oldu. Liste fiyatı 275 bin 2. el 7 bin km 2023 model R25 300 bin :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Kendim çok fazla motor kullandım. Arora , CF Moto , Bajaj , Yamaha , Yuki
Ama Cidden Japon Mekanik konusunda her türlü daha önde
Bu arada arkadaşların varsa vitesli sürmeye alış sürüş kısmında çok rahat olmuyorsun ve bazen motorlar güzel olmuyor ben Ehliyetsiz sürüyordum :D
1 Ay önce geçtim sınavı ,
Hatta Durumun varsa motorunu al Ehliyetini sonra al Malum Japon motorların fiyatları git gide artıyor. R25 bile Karaborsa motoru oldu. Liste fiyatı 275 bin 2. el 7 bin km 2023 model R25 300 bin :D
ya şöyle garajda duruyor 2 motorda 3 aydır hergün biniyorum ama vitesli hiç sürmedim şimdi alırsam patlamayak mantığını görsel olarak biliyorum ama denemeye gelince ne olur olmaz. b ehliyetim var motor direksiyonu kaç gün gördün acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet gerçekten kalitesizim diye bağırıyor. CBR 250R almaya karar verdim gibi. Uzun bir süre elden çıkartmayı planlamıyorum. Bu yaz 60 bin peşinat gerisini de kredi çekerek alacağım. 2017 model 40 bin km de ve damarsız bir tane buldum. Fiyat 135 bin TL. Kredi vs pek sıkıntı yaratmaz 70 80 bin TL için. Bir diğer sorumda şehir ici kullanımda ortalama kaç lt yakıt yakar sizce?
alacağın ürünü buraya link atsan baksak bizde var mı

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Japon Olarak aralarında en az yakanlardan diyebilirim. Youtube'da bir kaç video mevcuttu. Kendim Mt25 ile başlamıştım Çift silindir olduğu için (tabii ki yüksek devirde kullanıyordum) 100 km de 6 litre civarı yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yüksek devir kullanan (motorun ciğerini çıkartan) biri değilseniz 100 km de maximum 3.5 litre yakar diye tahmin ediyorum.

heraishere

80+ Bronze
ya şöyle garajda duruyor 2 motorda 3 aydır hergün biniyorum ama vitesli hiç sürmedim şimdi alırsam patlamayak mantığını görsel olarak biliyorum ama denemeye gelince ne olur olmaz. b ehliyetim var motor direksiyonu kaç gün gördün acaba ?

alacağın ürünü buraya link atsan baksak bizde var mı

Japon Olarak aralarında en az yakanlardan diyebilirim. Youtube'da bir kaç video mevcuttu. Kendim Mt25 ile başlamıştım Çift silindir olduğu için (tabii ki yüksek devirde kullanıyordum) 100 km de 6 litre civarı yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yüksek devir kullanan (motorun ciğerini çıkartan) biri değilseniz 100 km de maximum 3.5 litre yakar diye tahmin ediyorum.
Şu an kullandigim motor ile ayni yakıyor neredeyse. Motoranin 150 lik motorunu kullanıyorum asiri yakiyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
arorada valla eşşeğe biner gibi biniyorum en fazla çünkü 110 görüyor yamaha olanıda yeni aldık dün biraz zorlayayım dedim gece bi 120 üstüne doğru gidiyordu ama frenleri sert zorlamak istemedim yarın deneyeceğim ama. ona göre basarım hızı seviyorum.

Şu an kullandigim motor ile ayni yakıyor neredeyse. Motoranin 150 lik motorunu kullanıyorum asiri yakiyor.
hadi hayırlı olsun şimdiden ne kısmet olursa.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Şöyle patlamaktan hiçbir zaman korkmaman lazım tecrüben iyiyse her türlü sürersin. Dediğim gibi ben torklu bir motorla başladım Boş bir alanda (grenaj koruma takoz koruma vs vardı tabii ki) fakat hiç düşürmedim.
Benim B ehliyetim yoktu. Direksiyon Eğitimi İse 8 Saat alma hakkın var. Yani 8 gün. 1 saat olarak bölüyorlar hocalar bazen insiyatif olarak fazla kullandırabiliyor. Kendi Hocam Bana "sen buraya motorla gezmeye geliyorsun benzin canavarısın" demişti Eğitimde :D
Youtube'daki videolardaki taktiklere pek takılı kalma derim 0 dan hiç bilmeyen insana bile orada öğretiyorlar. Bir Kadın vardı motor hiç sürmemiş A alacaktı MT-07 verdiler kadına kadın motoru 2 hafta da 4 kere devirdi. Motoru haşat etti. Ama yine de devam etti Aldı mı bilmiyorum.

Dediğim gibi yakıt konusunda çok agresif sürücü değilseniz yakmaz tek silindir olduğu için ama hız konusunda pek tatmin edici değildir.
Şimdiden Hayırlı olsun.

Top Bottom