- Reaksiyon skoru
- 103
Üzülmek sıkılmak ağlamak vb duygular senin benligine ait duygular Allah senin elinden bunlari alıp sadece mutluluk eğlence yükleyince bu sen olmuyorsun.Ya cennette niye sıkılma olsun
Üzülmek sıkılmak ağlamak vb duygular senin benligine ait duygular Allah senin elinden bunlari alıp sadece mutluluk eğlence yükleyince bu sen olmuyorsun.Ya cennette niye sıkılma olsun
Siz o zaman üzülmeye ya da sıkılmaya devam edebilirsiniz bu size iyi geliyorsaÜzülmek sıkılmak ağlamak vb duygular senin benligine ait duygular Allah senin elinden bunlari alıp sadece mutluluk eğlence yükleyince bu sen olmuyorsun.
başka düşünen de hepsinin yalan ve masal olduğunu algılar öyle varsayarsıktı şu sorular az düşünen dünyanın da cehennemin de ayrı boyutlar olduğunu Allah'ın da insanların olduğu boyut ile apayrı boyutta olduğunu algılar ve karşılaştırma yapmaz çünkü yapamaz tamamen ihtimaller ile konuşmuş olur çünkü kendince öyle olduğunu varsayıyor
Buna dair kanıtınız nedir?başka düşünen de hepsinin yalan ve masal olduğunu algılar öyle varsayar
olabilir o kişiye kalmışbaşka düşünen de hepsinin yalan ve masal olduğunu algılar öyle varsayar
kanıtım yok öyle de düşünebilir birisi dedimBuna dair kanıtınız nedir?
Tamam siz bilirsinizkanıtım yok öyle de düşünebilir birisi dedim
Kardeşim yaşın küçük belliki islam dininin gerçek olduğuna dair kanıtı ne söyle bana?Tamam siz bilirsiniz
Çok cahilce konuşuyorsun yazdığın yazının kısacası " düşünmeye ne gerek var? varlar işte" bu düşünceyle hakikat zaten bulunamaz.sıktı şu sorular az düşünen dünyanın da cehennemin de ayrı boyutlar olduğunu Allah'ın da insanların olduğu boyut ile apayrı boyutta olduğunu algılar ve karşılaştırma yapmaz çünkü yapamaz tamamen ihtimaller ile konuşmuş olur çünkü kendince öyle olduğunu varsayıyor
Yaşımın küçük olduğunu nereden çıkardınız acaba https://arkeofili.com/ingilterede-bulunan-1370-yillik-kuranin-tamami-internette-yayimlandi/Kardeşim yaşın küçük belliki islam dininin gerçek olduğuna dair kanıtı ne söyle bana
bozulmadığını nereden biliyorsunYaşımın küçük olduğunu nereden çıkardınız acaba https://arkeofili.com/ingilterede-bulunan-1370-yillik-kuranin-tamami-internette-yayimlandi/
Kuranı Kerim'in yıllardır bozulmadan gelmiş olması da bir mucizedir ve bu da İslam dininin gerçek olduğuna dair bir kanıttır.
Verdiğim kaynakta var buradan bakabilirsiniz.