Neler Yeni

Çekici gözükmek için ne yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Arkadaşlar dalga geçmek için konuşacaksanız yazmayın.1/10 luk tipim var tarzım biraz hoşuma gidiyor yani dediğim de beyaz sweet siyah kot. Sizce kız lı ortamlarda arkadaş çevremde biraz daha çekici olmak için ne yapabilirim?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Spor yaparak vücudunu geliştirebilirsin.
Ancak yüzünü değiştiremez, daha dolgun durur da vücut belki dikkat çeker.

İnsanı, yüzü kadar görünüşü karakteri de önemlidir. Kötülemek için demiyorum, zengin olmadığı halde 1/10 tiple 10/10 kızlarla birlikte olanları da gördüm. Her şey kafada bitiyor.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Ancak yüzünü değiştiremez, daha dolgun durur da vücut belki dikkat çeker.

İnsanı, yüzü kadar görünüşü karakteri de önemlidir. Kötülemek için demiyorum, zengin olmadığı halde 1/10 tiple 10/10 kızlarla birlikte olanları da gördüm. Her şey kafada bitiyor.
Fakar nasıl daha çekici olabilirim diye bir soru sormuş ve çekicilik sadece yüzle olmuyor bence spor yaparak da çekici olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Fakar nasıl daha çekici olabilirim diye bir soru sormuş ve çekicilik sadece yüzle olmuyor bence spor yaparak da çekici olabilir.
Zaten ben de diyorum ya, sadece yüzle olmuyor da vücut da bir yere kadar. Nasıl konuşmasını ne yapacağını bilmeyince ülkeyi yöneten bazı şahıslar gibi oluyor yani bir mantığı kalmıyor.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Karakterin sağlamsa tarzının, görünüşünün pek de bir önemi kalmıyor. Sen nasıl seviyorsan öyle giyin, öyle yarat tarzını. Başkaları için kendini değiştirme.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Mustafa Enes Bulut
Arkadaşlar dalga geçmek için konuşacaksanız yazmayın.1/10 luk tipim var tarzım biraz hoşuma gidiyor yani dediğim de beyaz sweet siyah kot. Sizce kız lı ortamlarda arkadaş çevremde biraz daha çekici olmak için ne yapabilirim?
saçını vs yap cıdden cok fark edıyor sac ayrıca yuzun ıcın birkaç krem kullanabılırısn bende çok iyi değilim ve ozguvenım de 0 olmasına ragmengıttım ve sevdıgım kıza acıldım tabıkıde red yedim::)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takı Takı Takı
ne alayım mesela okulda mahalle ortamından arkadşlarımda var gidipte BU GAY Mİ denmesini istemiyorum açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

saçını vs yap cıdden cok fark edıyor sac ayrıca yuzun ıcın birkaç krem kullanabılırısn bende çok iyi değilim ve ozguvenım de 0 olmasına ragmengıttım ve sevdıgım kıza acıldım tabıkıde red yedim::)
krem ne olabilir mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Kolyeyi taktığımda 2 yıl laf
Yüzük ve kolyeye kimse bir şey demez diye düşünüyorum.
yaptılar o yüzden asla diye düşünüyorum (tabi hoş bir kolye olursa neden olmasın)
Yüzük için örnek atar mısın

Kolyeyi taktığımda 2 yıl laf

yaptılar o yüzden asla diye düşünüyorum (tabi hoş bir kolye olursa neden olmasın)
Yüzük için örnek atar mısın
Hocam yüzük parmaklarınıza bağlı ben genelde kurukafa vs. takıyorum. Bazıları da ince şerit vs. takar. Kendin seçmen lazım kısacası.
Kolye konusunda laf edenleri pek düşünme bence kendi seviyesizliklerini belli etmiş olurlar. Ben de ilk taktığımda köpek demişlerdi ama sorun etmedim şimdi ağızlarını açamıyorlar.

Rulep

80+ Gold
saç modeli aşırı önemli eğer yakışına bulursanız giyim ve spor ile de desteklerseniz mütiş parayı saymıyorum bu dediklerimi yaparsanız zaten paranız var demek oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom