Cengiz Ünder, Beşiktaş'ta!

Gravewormszr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,722
Arkadaşlar selamlar. Ülkemizde transfer süreci devam ediyor ve bazı takımlar hâlâ transfer yapmaya devam ediyor. En son Sergen Yalçın ile anlaşan Beşiktaş'ta, Cengiz Ünder bombası patladı. Sergen Yalçın programlarında her seferinde Cengiz'i ne kadar beğendiğini dile getiriyordu ve ikili sonunda buluştu ve ilk antrenmanına çıktı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

abartmadan takip etmek lazim. fanatiklik bencede asiri yanlis ben mesela takim bile tutmuyorum suan makarayim full

Hayır karşısındaki insanin ne yaşadığını bilmeden, böyle bilmiş bilmiş yorumlar yapıyor ya yarılıyorum... Madem her bir şeyin farkında bu kişi, umarım bu farkındalıkla ülkeyi olması gereken yere taşır...

Hayır karşısındaki insanin ne yaşadığını bilmeden, böyle bilmiş bilmiş yorumlar yapıyor ya yarılıyorum... Madem her bir şeyin farkında bu kişi, umarım bu farkındalıkla ülkeyi olması gereken yere taşır...
yani bide su kismi anlamiyorum senin gunde 5 saat foruma instaya tweetira girmen ile haftada 3 -4 saat mac izlemen arasinda ne fark var D

yani bide su kismi anlamiyorum senin gunde 5 saat foruma instaya tweetira girmen ile haftada 3 -4 saat mac izlemen arasinda ne fark var D

Boş işte. Haberi olunca bir şey yapıyormuş sanıyor. Ben ülke problemlerini kafama takmayı bırakalı 20 sene oldu bırakalı darısı sizlerin başına.

Arkadaşlar selamlar. Ülkemizde transfer süreci devam ediyor ve bazı takımlar hâlâ transfer yapmaya devam ediyor. En son Sergen Yalçın ile anlaşan Beşiktaş'ta, Cengiz Ünder bombası patladı. Sergen Yalçın programlarında her seferinde Cengiz'i ne kadar beğendiğini dile getiriyordu ve ikili sonunda buluştu ve ilk antrenmanına çıktı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

ufukta dünya kupası olduğunu hatırlayınca top oynama isteği geldi sanırım.

beyler bu arada sıfırdan üç büyüğü tarihin tozlu sayfalarına gömecek bir ekibi sıfırdan kurmak HER ŞEYİYLE kaça mal olur(oyuncular tamamiyle altyapıdan)

ufukta dünya kupası olduğunu hatırlayınca top oynama isteği geldi sanırım.

Gidemeyeceğimiz için sıkıntı yapmaması gerekir oraları. 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler bu arada sıfırdan üç büyüğü tarihin tozlu sayfalarına gömecek bir ekibi sıfırdan kurmak HER ŞEYİYLE kaça mal olur(oyuncular tamamiyle altyapıdan)

Yani o büyüklerin transfer bütçeleri hesaba katarsan pek mümkün değil öyle bir şey.

bitik cengiz bitik sergenin tedrisatında neler yapacak bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri