Neler Yeni

Cep magnet 300gb modemli nasıl?

mhrm21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muharrem Gökalp
Merhaba kyk da kaldığım için bu paketi almayı düşünüyorum. İnternet çekimi yerden yere göre değişir biliyorum,onun testini türktelekom kullanan bi arkadaşın telefondan yapacağım. Merak ettiğim şey şu müşteri hizmetleri ile görüştüm bu pakette herhangi bir hız sınırlaması yok ve düşük hız da görmüyorum dedi.Hızı sınırı var mı ve oyunlarda vericeği ping nasıl olur kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
batuhan a
hocam şahsen tt kullanıyorum ve turkcell de kullanmış biri olarak çekmeyecek alan haricinde ping olarak bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum yani işinizi görecek kadar hızlı olacağını düşünüyorum fakat fiyat olarak biraz fazla gibi

mhrm21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muharrem Gökalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şahsen tt kullanıyorum ve turkcell de kullanmış biri olarak çekmeyecek alan haricinde ping olarak bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum yani işinizi görecek kadar hızlı olacağını düşünüyorum fakat fiyat olarak biraz fazla gibi
Superbox fiyatlarına baktığımda 200gb lık paket 1000tl den başlıyor hocam

DogancanYr

80+ Bronze
Pek büyük hayallere girme büyük ihtimalle şu an kullandığın hat kadar çekecek.

mhrm21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muharrem Gökalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek büyük hayallere girme büyük ihtimalle şu an kullandığın hat kadar çekecek.
Ben kendim türktelekom kullanmıyorum zaten.Onun hız testini kullanan bi arkadaştan yapacağım.Hani merak ettiğim şey oyun oynarken pingim yüksek olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vodafone kullanıyorum hat olarak oda 30gb internet.Oyunu oynatmıyo mobil veri ile en azından modemin bi katkısı olur diye düşünüyorum bunda.Her türlü ayrı bir internet paketi alacağım yani

DogancanYr

80+ Bronze
Ben kendim türktelekom kullanmıyorum zaten.Onun hız testini kullanan bi arkadaştan yapacağım.Hani merak ettiğim şey oyun oynarken pingim yüksek olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vodafone kullanıyorum hat olarak oda 30gb internet.Oyunu oynatmıyo mobil veri ile en azından modemin bi katkısı olur diye düşünüyorum bunda.Her türlü ayrı bir internet paketi alacağım yani
Farklı operatör olsan bile o da aynı.

Top Bottom