🔥İndirim Ceramical marka Bilgisayar Masası 1.374 TL

Sebastian Bach

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
24
Tam da böyle geniş bir bilgisayar masasına ihtiyacım vardı aldım sepette 1.424 tl, saticiyi takip ederseniz bir 50 tl daha indirim veriyolar

Ekler

• Screenshot_20241006_154627_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241006_154627_Hepsiburada.jpg
    373.4 KB · Hit: 752
Bunun indirimini baya bir önceden ben paylaşmıştım o zamanlar 600 TL'ydi sanırım, bir hevesle almıştım ama kargodan kırık gelmişti güzel paketlemediler

Bu bilgiyasar masası değil ki. Normal bir masa. Klavyeyi masaya koyunca ekrana baya yakın olacak gözün. Bu kadar yakından bakmak sakıncalı.

Ulan bim den 300tl ye almıştım hala kullanıyorum mis gibi masa

Bu bilgiyasar masası değil ki. Normal bir masa. Klavyeyi masaya koyunca ekrana baya yakın olacak gözün. Bu kadar yakından bakmak sakıncalı.
Eni 60 cm bana gayet yeterli geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ağustos ayında 980'e almıştım.

Ufak düzeltme: Benim aldığım masa buydu, sanırım aynı model. https://www.trendyol.com/ceramical/...cm-p-99925165?boutiqueId=61&merchantId=471988
Konudaki 20cm daha uzun

kullanıyorum kendisini monitör mesafesi gayet tatmin edici şekilde yakında falan kalmıyor tek problemi bir tık sallanması ama bu fiyata bu kadar zaten bütçe dostu masalardan biri

kullanıyorum kendisini monitör mesafesi gayet tatmin edici şekilde yakında falan kalmıyor tek problemi bir tık sallanması ama bu fiyata bu kadar zaten bütçe dostu masalardan biri
Altına kağıt koy bir şey koy o kadar büyük problem değil o 😄

1728223274245.png
yine pahalıdan aldık ama iyi çok üzülceğim bi indirim değil

Kendimiz kuruyoruz değil mi? Ona göre alacagim da? Bir süre kenarda bekleyecek evde eski eşyalar çıkana kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,229
Üyeler
192,653
Son üye
psedumertus
Geri