wtka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
bu masayı almak istiyorum sağlammı alınır mı? çok sallanıyormu?
kullanıyorum elinizle masayı iterseniz veya direksiyon seti falan kullanacaksanız sallanma sorunu yapıyor üstündekiler düşecek kadar değil sadece monitör ufak derecede ileri geri kafa sallıyormuş gibi düşünün Fiyat/Performans olarak alınabilir.bu masayı almak istiyorum sağlammı alınır mı? çok sallanıyormu?
eskiler efsaneydi şimdikiler kötü diyorlar
not eski kullanıcıyım çök iyi
şuanki masaya göre duvarlar çok boş kalıcak onlarıda doldurmam gerekicek ama bi yandanda masam daha geniş olucak çok arada kaldımDuvara dayadım sallanma yok 1-2 yıldır kullanıyorum F/P
bütçen varsa hayırbu masayı almak istiyorum sağlammı alınır mı? çok sallanıyormu?
odayı komple yeniden yaptım ortalama sanırım 4-5k gibi bir bütçe ayırabilirim masaya ama istediğim gibi bir şey bulamadım ceramicalda etrafını rafla falan düzelticektim üst duvarda zaten televizyon varbütçen varsa hayır
çok sallanıyor malzeme kalitesi çok kötü 4-5kya güzel bir şey bulursun dostodayı komple yeniden yaptım ortalama sanırım 4-5k gibi bir bütçe ayırabilirim masaya ama istediğim gibi bir şey bulamadım ceramicalda etrafını rafla falan düzelticektim üst duvarda zaten televizyon var