Ceramical masa mı Arpelia masa mı?

Reaksiyon skoru
10
Arpelia. Ceramical'ın son sürümlerinde "tasarrufa" gidilmiş.

Arpelia. Ceramical'ın son sürümlerinde "tasarrufa" gidilmiş.
Aradaki fiyat farkına değecek kadar bir "tasarrufa" gidilme var mı hocam?
Kasamı monitörümü taşısın yeterli benim için. Hafif sallanma vb. olursa onu bir şekilde çözerim ben.

Aradaki fiyat farkına değecek kadar bir "tasarrufa" gidilme var mı hocam?
Kasamı monitörümü taşısın yeterli benim için. Hafif sallanma vb. olursa onu bir şekilde çözerim ben.

Hafif sallanmayı çözerim diyorsan Ceramical al. YouTube'da yeteri kadar montaj videoları var zaten. Civataları sıkarken abanmamaya dikkat edersen sağlıklı bir montaj süreci geçirirsin.

Hafif sallanmayı çözerim diyorsan Ceramical al. YouTube'da yeteri kadar montaj videoları var zaten. Civataları sıkarken abanmamaya dikkat edersen sağlıklı bir montaj süreci geçirirsin.
Çözerim hocam çözerim ekstra eklemeyle, mobilya sabitlemeyle falan. Gidip çökmediği sürece kullanırım, sağ ol önerin için.

Ceramical MS2 aldım arkadaşlar gayet memnunum ilk başta üstü kırık geldi fakat destek hattına ulaşınca tekrar gönderdiler ve montajlayıp kullanmaya başladım. Masa büyük ve sağlam duruyor ayrıca sallanmıyor.

Ceramical MS2 aldım arkadaşlar gayet memnunum ilk başta üstü kırık geldi fakat destek hattına ulaşınca tekrar gönderdiler ve montajlayıp kullanmaya başladım. Masa büyük ve sağlam duruyor ayrıca sallanmıyor.
Dizin çarpıyor mu hocam karşıya durumu nedir

Geri