Öneri Ceramical MS2 Masa deneyimim hk

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
arkadaşlar selam ceramical.com.tr den bu masayı aldım 3 günde bende oldu ilk gelirken bu masa kesin kırık dökük gelecek dedim veya sallanacak çok dandik bir şey olacak gibi düşündüm ama bu fiyata mükemmel bir masa 1800'e almıştım ben baştaki spinden gelen kampanya ile masa hiç sallanmıyor gibi bir şey tabii yani sarsıntı çok çok az oluyor ancak bu fiyata taş gibi aras kargo bana problem çıkardı aras kargoyu değiştirseler şu masa tablası kırılk gelmese çok iyi olurdu kendilerinin gönderdiği vida masanın üstünden çok az çıktı garip tabla 5mm daha kalın olsa ve araskargo yerine başka bir kargoyla gönderseler bu paraya en fp masa bence alacaklara tavsiye ederim ilk aldığımda aratıyordum google'da hiç alıpta konuşan yoktu ondan yazdım alacak arkadasların tereddut etmesine gerek yok rahatlikla alabilirsiniz belki tablayı değişirim desteğe de yazdım belki yeni tabla gönderirler demişler ki:

Soru Tarihi: 24-07-2025 20:23:24

Soruyu Soran:

merhaba kenarları çizik ve tamamen açık suntası gözüküyor masanın tablasının onun dışında çok memnunum şu masa tablaısnı da düzgün yapsanız çok iyi bir masa fiyatına göre

Cevap Tarihi: 25-07-2025 13:49:32

Cevaplayan: ceramical

Merhaba ..., kargoda hasar gören ürününüz için üzgünüz. En acil şekilde iletişime geçilerek destek sağlanacaktır. İyi günler dileriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,963
Üyeler
184,361
Son üye
Hasan8371
Geri