Neler Yeni

Yardım Ceramical Sakramento 140x60 Çalışma Masası hakkında?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
kasma normal ya fıyat performans . demırler kolay yamuluyor bu arada zorlarsan ben takarken zorladım :)

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
kasma normal ya fıyat performans . demırler kolay yamuluyor bu arada zorlarsan ben takarken zorladım :)
O kadar mı zayıf yani? Masa üzerinde kısa süreliğine 50-70kg yük olsa eğilir mi?
Ben videoları izlerken vidayı çok sıktığında profil eziliyordu zaten.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk

Bu akşam sipariş verdim nasıl bir ürün çok denildiği gibi abartı bir sallanma mevcut mu?
Monitörleri kendi stand ayakları olmadan kullanmak için profile North Bayou F160 Çift monitör arm kolunu sabitleyeceğim umarım sağlam tutunur.

Ürün 3.5x2.5cm ve 0.8mm et kalınlığında profil kullanıyormuş ve taşıma kapasitesi 25kg deniliyor.

Masa üzerinde kullanacağım ürünler bunlar olacak sizce kaldırır mı?
- 27 Inch çift monitör.
- North Bayou F160 arm kolu.
- AP201 kasa veya benzer genişlik de hazır sistem.
- PS5.
- Çevre ekipmanları.
- Soundbar olacak.
Hocam masa kalite, sağlamlık olarak hiç iyi hissettirmiyor. Lakin şöyle bir mantaliteniz var ise, ya pahalı olanlara ne gerek var o kadar para ödemeye daha ucuza da var işte diyip, ufak sallanmalar sizin için problem değilse alınabilir. Ben başta pc masası olarak aldım fakat işim gereği ve oyunlarda rahatsız edecek düzeyde sallanma yaptı çalışma masası olarak kullanıyorum. Şimdiki tecrübem olsa 3-5 daha ekleyip daha sağlam bir masa alırdım. Eğer beklentiniz sağlamlık, dinamiklik ise siparişi iptal edin. Aksi takdirde problem yaşamazsınız.

edit: bu arada kısa bir dönem gt301 kasa ve 2 adet asus vg24vqr monitörü bu masa ile beraber kullandım.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Hocam masa kalite, sağlamlık olarak hiç iyi hissettirmiyor. Lakin şöyle bir mantaliteniz var ise, ya pahalı olanlara ne gerek var o kadar para ödemeye daha ucuza da var işte diyip, ufak sallanmalar sizin için problem değilse alınabilir. Ben başta pc masası olarak aldım fakat işim gereği ve oyunlarda rahatsız edecek düzeyde sallanma yaptı çalışma masası olarak kullanıyorum. Şimdiki tecrübem olsa 3-5 daha ekleyip daha sağlam bir masa alırdım. Eğer beklentiniz sağlamlık, dinamiklik ise siparişi iptal edin. Aksi takdirde problem yaşamazsınız.

edit: bu arada kısa bir dönem gt301 kasa ve 2 adet asus vg24vqr monitörü bu masa ile beraber kullandım.
Hmm bana yaramaz yani bu

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir kaç oyun hariç hayır!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arm kolunu sıkıştırınca profile herhangi bir kayma yapıyor mu? Bunları taşıyamıyor ise biz bittik 30kg taşıyacak ya plastik değil ki ayaklar alüminyum profil bulunuyor.
Hayır çok rahat taşıyor. Uzun zamandır kullanıyorum.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Hayır çok rahat taşıyor. Uzun zamandır kullanıyorum.
Benim eski masada bunlar vardı ve yan tarafında dolap bulunuyor bunlar üzerinde bulunurken üstüne çıkıp kutudur herhangi bir şey koymuşluğum bile var ama herhangi bir eğilme olmadı 100x60 2mm silindir profil bulunuyordu hemde masa mdf lam idi o da ekstra ağırlık düşünün bu ayak bunları taşıyorsa bu aldığım masa taşıyamaz mı?
20230328_183357.jpg

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Tümay
60cm derinliği olan masa size nasıl yetiyor? 130x90 kullanıyorum o bile yetmiyor. Bahsettiğin monitör kolu bende de var bu arada.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
60cm derinliği olan masa size nasıl yetiyor? 130x90 kullanıyorum o bile yetmiyor. Bahsettiğin monitör kolu bende de var bu arada.
140x80 mdflam levha vardı bende de işte gönlüm 150x75 istiyor aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten çekindim üründen iptal ettim şimdi.

Top Bottom