Neler Yeni

Champion 5T12 sistem alınır mı?

xnergalx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Tekin
Herkese merhaba,

Intel 12400F işlemci ve Inno3D RTX3060'lı aşağıdaki sistemi f/p olarak tavsiye eder misiniz? Daha fazla düşeceğine pek inancım olmadığı için eğer bu fiyat fazla değil derseniz almaya meyilliyim şu an.

https://www.gamegaraj.com/urun/champion-5t-12/

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Herkese merhaba,

Intel 12400F işlemci ve Inno3D RTX3060'lı aşağıdaki sistemi f/p olarak tavsiye eder misiniz? Daha fazla düşeceğine pek inancım olmadığı için eğer bu fiyat fazla değil derseniz almaya meyilliyim şu an.

Hocam bence 1-2 gün daha bekleyin Inno 3d tarzı markalardansa daha güzel soğutma bloğu olan sistemler gelebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence 1-2 gün daha bekleyin Inno 3d tarzı markalardansa daha güzel soğutma bloğu olan sistemler gelebilir.
eğer 16k bütceniz varsa tek tek de toplayabilirsiniz rx6600 lü bir sistem

eğer 16k bütceniz varsa tek tek de toplayabilirsiniz rx6600 lü bir sistem
ki 16k ya rx6600xt li sistemler çıkıyor hocam

xnergalx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Tekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sistemi akakçe'den tek tek yazdığımda ekran kartı hariç 9550 TL tutuyor. RX6600XT ise en ucuz 7590TL ve toplamı yukarıdaki sistemden daha pahalıya geliyor.
Inno3d kötü bir marka mı acaba? Fikriniz nedir bu konuda?

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sistemi akakçe'den tek tek yazdığımda ekran kartı hariç 9550 TL tutuyor. RX6600XT ise en ucuz 7590TL ve toplamı yukarıdaki sistemden daha pahalıya geliyor.
Inno3d kötü bir marka mı acaba? Fikriniz nedir bu konuda?
Asus Sapphire MSI gibi markalarda soğutma daha iyi ben Asus rog strix almıştım 3 fanlı 1060 en iyi soğutma sistemi ondaydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda kesici
Herkese merhaba,

Hocam bende almayı düşünüyorum bu sistemden sadece ana karttan emin değilim değiştirmeli miyim diye ama ekran kartı konusunda içiniz rahat olsun MSI ile hemen hemen aynı özelliklere sahip ve iyi bir marka inno3d kıyaslamalarını isterseniz diye bırakıyorum:

Bilgisayarı dediğim gibi bende almayı düşünüyorum aldıysanız görüşlerinizi/yorumlarınızı bekliyorum

Hocam bende almayı düşünüyorum bu sistemden sadece ana karttan emin değilim değiştirmeli miyim diye ama ekran kartı konusunda içiniz rahat olsun MSI ile hemen hemen aynı özelliklere sahip ve iyi bir marka inno3d kıyaslamalarını isterseniz diye bırakıyorum:

Bilgisayarı dediğim gibi bende almayı düşünüyorum aldıysanız görüşlerinizi/yorumlarınızı bekliyorum
Ki 60 70 maks derece aralığında kalıcağını düşünüyorum bu kartın emin değilim baktığım ısı testlerinde pek bir sorun gözükmüyor ama

xnergalx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Tekin
Teşekkür ederim bilgiler için. Ekran kartı konusunda açıkçası biraz içim rahat artık benim de sonrasında yaptığım araştırmalarla. Yalnız dediğiniz gibi, anakart biostar için bir fikrim yok. Çok yorum da göremedim. Sadece bios menüsü karışık denmiş ama problem değil bence. Kaliteyle ilgili bir problemi var mı bilmiyorum ama.
Bu arada sistemin fiyatı da yükseldi Acaba cuma günü indirime girer mi dersiniz? :)

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
bu sistem geçen 2 ay önce galiba 12-13k arası bir şeydi ne ara bu kadar olmuş

xnergalx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Tekin
bu sistem geçen 2 ay önce galiba 12-13k arası bir şeydi ne ara bu kadar olmuş
2 ay önce o fiyatlara olan bir sisteme de şimdi gelip bu kadar ödeme yapmak üzücü gerçekten.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda kesici
Teşekkür ederim bilgiler için. Ekran kartı konusunda açıkçası biraz içim rahat artık benim de sonrasında yaptığım araştırmalarla. Yalnız dediğiniz gibi, anakart biostar için bir fikrim yok. Çok yorum da göremedim. Sadece bios menüsü karışık denmiş ama problem değil bence. Kaliteyle ilgili bir problemi var mı bilmiyorum ama.
Bu arada sistemin fiyatı da yükseldi Acaba cuma günü indirime girer mi dersiniz? :)
2 gündür sıkı takipteyim ve toplam 400 TL (200+200) arttı fiyatı takip umarım girer cuma günü indirime

xnergalx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Tekin
evet, dolar kuru ile birlikte olduğu yerde zam geliyor. zaten ilk fiyatı ile uygun mu diye düşünürken, iyice yükseltiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,392
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom