Abartılı degilki insanlara artık normallestiriliyor bunlarBir inanç ürünü değil bir düşünce bir felsefedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz abartmışsında oyle evt
Abartılı degilki insanlara artık normallestiriliyor bunlarBir inanç ürünü değil bir düşünce bir felsefedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz abartmışsında oyle evt
dostum verme ama suçluBi oyuna 2000 lira mı verelim yani ?
Çok var hocam araştırmanızı öneririm binlerce makale ve yüzlerce varsayım ve varsayımlardan ziyade kanıt niteliğinde arkeolojik kalıntılar.Aslında ilk insanın nasıl oluştuğuna dair bir kanıt yok elimizde dini anlatılardan başka.
Ve bunların hiö birine inanmayıp kanıtı olmayan dine inanıyorlarÇok var hocam araştırmanızı öneririm binlerce makale ve yüzlerce varsayım ve varsayımlardan ziyade kanıt niteliğinde arkeolojik kalıntılar.
Bunun suçlusu kim biliyorum da neyse...dostum verme ama suçlu
Sende vicdan olsa, haksız yere beni banlamazdın.Dini açıdan değil de vicdani açıdan orjinal kullanıyorum.
Dini inancım yok.
Aynı şey. Sadece sol kulağını kafanın üstünden sağ elinle tutmak gibi.Bir inanç ürünü değil bir düşünce bir felsefedir.
Nası aynı şey olmAynı şey. Sadece sol kulağını kafanın üstünden sağ elinle tutmak gibi.
Hayır yok.Çok var hocam araştırmanızı öneririm binlerce makale ve yüzlerce varsayım ve varsayımlardan ziyade kanıt niteliğinde arkeolojik kalıntılar.
Evrim teorisine ithaf yapıyorsan söyleyeyim. Evrim çarpıtılmaya çok açık bir konudur. Yüzlerce makale dediğiniz şeyin yanlış olmadığı ne malum? Sonuç itibariyle ABD'de evrimi desteklemeniz için şart koyuluyor. O şartı yerine getirmezsen fonlanmayıp çalışmaların karanlığa gömülebiliyor. Neden aynı şey Newton yasaları için ya da başka bir bilimsel gerçek değil de bunun için koyuluyor? Ne zorlanmaya çalışılıyor?Çok var hocam araştırmanızı öneririm binlerce makale ve yüzlerce varsayım ve varsayımlardan ziyade kanıt niteliğinde arkeolojik kalıntılar.
Dostum herkes herşeye inanmakta özgür lakin insanlar neye inandığını bile bilmiyorlar fanatizm ve dogmatizm ile hareket ediyorlar saçma bir kültürel yapının içinde afallanıp gidiyorlar sadece insan bilmeli öğrenmeli ona göre inancını yaşamalı, Örnek binlerce makale var dedim okunmalı sonra tercihen inanmalı güzeli bu, herkesın gönlü hoş olsun gönlündekine inansın sadexe bazı şeyler bilinsin.Ve bunların hiö birine inanmayıp kanıtı olmayan dine inanıyorlar
Aklının alamayacağı kadar mikro organizmaların birbirine dönüştüğü bugün görülmüyor. En basit prokaryottan ökaryota geçiş evreleri bile günümüzde gözlemlenemiyor.Ve bunların hiö birine inanmayıp kanıtı olmayan dine inanıyorlar
Evrim ile okuduğum makalelerin bir çoğu, aslında aynı türün dışarıya adapte olması. Yani canlı yine aynı, Sadece dış görünüşü farklı. Yine önceli nesli ile çiftleşebiliyor. Sadece ortam şartlarından ötürü kendini strese sokuyor canlı.Evrim teorisine ithaf yapıyorsan söyleyeyim. Evrim çarpıtılmaya çok açık bir konudur. Yüzlerce makale dediğiniz şeyin yanlış olmadığı ne malum? Sonuç itibariyle ABD'de evrimi desteklemeniz için şart koyuluyor. O şartı yerine getirmezsen fonlanmayıp çalışmaların karanlığa gömülebiliyor. Neden aynı şey Newton yasaları için ya da başka bir bilimsel gerçek değil de bunun için koyuluyor? Ne zorlanmaya çalışılıyor?
Bu bilgiyi bilmiyorum o yüzden bilmediğim için fikrine katılmıyorum ve katılıyorum. Bizzat bakmam gereken bir konu. Öbür taraftan Stephen Hawking bile evrenin kendi kendine oluşamayacağını söylerken bizim ergeniüs nonteistler kendilerini bilimcil ve akılcıl görüp mutlak gerçeğin kendilerinki olduğunu sanmaları... Ah Allah'ım. Sana gelmek istiyorum.Bugün bir bakteriyi bile bilim adamları ancak adaptasyona zorlayıp dirençlerini arttırabiliyorlar. Farklı bir canlı türüne evrilmiyor.
Sen şimdi dini bir inanç ile bir dine inanmama "inancına" bir mi tutuyorsunAynı şey. Sadece sol kulağını kafanın üstünden sağ elinle tutmak gibi.