Dušan Tadić
80+ Silver
bu hareketinden yola çıkarak veririm.Buna karar veremezsin.
bu hareketinden yola çıkarak veririm.Buna karar veremezsin.
Korsan kullanıyorum. Ben nasıl GTA San Andreas ve VC oynayacağım bana söyle. Sistemim yetmiyor yeni oyuna ve normal oyun kalktı.bu hareketinden yola çıkarak veririm.
Resmi bir şekilde indirilemeyen oyunlarda bir nebze haklı olabilirsin ama normal oyunları crack indirmen kabul edilemez bir şey.Korsan kullanıyorum. Ben nasıl GTA San Andreas ve VC oynayacağım bana söyle. Sistemim yetmiyor yeni oyuna ve normal oyun kalktı.
nesi kabul edilmesin kanki 85 milyonu çarpınca kabul edilebilir torrentten qıçı kırık oyun indirince mi kabul edilemezResmi bir şekilde indirilemeyen oyunlarda bir nebze haklı olabilirsin ama normal oyunları crack indirmen kabul edilemez bir şey.
Zaten sadece GTA SA ve VC'yi korsan oynuyorum. Bir oyun daha var ama onu da oynamadım hiç. Silcem yani.Resmi bir şekilde indirilemeyen oyunlarda bir nebze haklı olabilirsin ama normal oyunları crack indirmen kabul edilemez bir şey.
kabul edilemez değil de doğru değil diyelim o zamannesi kabul edilmesin kanki 85 milyonu çarpınca kabul edilebilir torrentten qıçı kırık oyun indirince mi kabul edilemez
Yıllarca verdiğimiz vergilerden ödüyoruzMüslüman değilim benim için sorun yok diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim mantıken kull hakkı zaten.