Chatgpt lazım yardımcı olacak var mı ??

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
338
Selamlar, toplamda 4 civarı resim yaptırıcam ama her seferinde limit koyuyor. Ben de 1 saat kullanacağım bir şey için 750 tl para vermek istemiyorum yardımcı olacak arkadaşlar var mı ?

Selamlar, toplamda 4 civarı resim yaptırıcam ama her seferinde limit koyuyor. Ben de 1 saat kullanacağım bir şey için 750 tl para vermek istemiyorum yardımcı olacak arkadaşlar var mı ?
hocam 2 farklı hesap daha aç toplam 3 hesabın olsa 9 hakkın olur

Hocam ne yaptırmak istediğini söylersen yardımcı olayım ama hesabı veremem maalesef

Üç ayrı hesabı Üç ayrı bilgisayardan ve farklı isim altında açmalısın. İki tane daha yeni bilgisayar aldın mı tamam bu iş.
O zaman konu açayım az sonra 2 adet hazır sistem lazım diye

Hocam 3 hesaptan denedim hepsinde aynı şeyi söylüyo şu saate kadar yapamazsın gibisinden
3 hesapta da şunu bilmen gerekiyor kullandığın model bir yakıt gibi bir sürede kullanılıp bitince sana süre sınırı koyuyor standart modele alıyor, yani solda görsel yükleme seçeneği olduğu sürece gelişmiş modeli kullanabilirsin konuşmayla harcama o görsel seçeneğini gördüğün sürece yükleme yap.
1745835890687.png

şurası çalışıyorsa modeli kullanabilirsin demek. ayrıca şuan chat gbtde sorun var fotoğraf oluşturması çok uzun sürüyor siteyi kapatıp yeniden açıp sohbetlerden kontrol edince hazırlanmış oluyor.

Hocam mesaj attıkça mı süre gibi bitiyor yoksa açtığım itibaren bi süre mi koyuyolar da bitiyor. Bir de ben resim tasarlatmak istediğimde google ı telefondan arkaplana atsam ya da ekranı kapatsam halâ çalışmaya devam eder mi yoksa o sayfada mı kalmak zorundayım

Hocam mesaj attıkça mı süre gibi bitiyor yoksa açtığım itibaren bi süre mi koyuyolar da bitiyor. Bir de ben resim tasarlatmak istediğimde google ı telefondan arkaplana atsam ya da ekranı kapatsam halâ çalışmaya devam eder mi yoksa o sayfada mı kalmak zorundayım
sen gptyi kullandıkça ücretsiz kredi hakkından düşülüyo, kredi hakkın bittiği zaman da 8 saat boyunca tekrar gelişmiş modelleri kullanamıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri