Neler Yeni

ChatGPT- praktika AI - Copilot İngilizce konuşmak için hangisi daha iyi?

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Vortex
İngilizce konuşmak için hangisini önerirsiniz?
Praktika AI nasıl bir uygulamadır?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Mehmetcan
Chat GPT veya Deepseek Kullan

Copilot

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Vortex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chat GPT veya Deepseek Kullan
ChatGPT ile konuşurken bir şeyi yanlış telaffuz ettiğimde ya da beni yanlış anladığında konuşa konuşa duruyor. Copilotdada öyle oluyor.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Mehmetcan
ChatGPT ile konuşurken bir şeyi yanlış telaffuz ettiğimde ya da beni yanlış anladığında konuşa konuşa duruyor. Copilotdada öyle oluyor.
Hocam Telaffuz için hiç bir yapay zeka iyi değil zaten Yani Siz konuşurken bir şeyi kötü telaffuz ederseniz veya harf hataları yaparsanız Yapay zekalar onu düzeltiyor yani size hatanızı söylemezler kısaca Yani İngilizceyi yeni öğreniyorken evet kullanılabilir Yani Kelimeleri en azından az çok düzgün söyliyebiliyormuyum diye öğrenmek için ama telaffuz'u geliştirmek için pekte tavsiye etmiyorum

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Vortex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Telaffuz için hiç bir yapay zeka iyi değil zaten Yani Siz konuşurken bir şeyi kötü telaffuz ederseniz veya harf hataları yaparsanız Yapay zekalar onu düzeltiyor yani size hatanızı söylemezler kısaca Yani İngilizceyi yeni öğreniyorken evet kullanılabilir Yani Kelimeleri en azından az çok düzgün söyliyebiliyormuyum diye öğrenmek için ama telaffuz'u geliştirmek için pekte tavsiye etmiyorum
Bence sadece İngilizce konuşmak için olan bir yapay zeka kullanırsam daha iyi olur. bu yüzden praktika ai nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum .

The Semih

80+ Gold
CHATGPT ücretsiz versiyonu çok kötü, paralı sürümü alırsan değiyor ücretsiz kullanıcaksan iş yapılmaz.

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
En iyi öğrenme yolu yabancı bir arkadaş yapmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,799
Üyeler
172,551
Son üye
berataliozbek01
Top Bottom