ChatGPT ile konuşurken bir şeyi yanlış telaffuz ettiğimde ya da beni yanlış anladığında konuşa konuşa duruyor. Copilotdada öyle oluyor.Chat GPT veya Deepseek Kullan
Hocam Telaffuz için hiç bir yapay zeka iyi değil zaten Yani Siz konuşurken bir şeyi kötü telaffuz ederseniz veya harf hataları yaparsanız Yapay zekalar onu düzeltiyor yani size hatanızı söylemezler kısaca Yani İngilizceyi yeni öğreniyorken evet kullanılabilir Yani Kelimeleri en azından az çok düzgün söyliyebiliyormuyum diye öğrenmek için ama telaffuz'u geliştirmek için pekte tavsiye etmiyorumChatGPT ile konuşurken bir şeyi yanlış telaffuz ettiğimde ya da beni yanlış anladığında konuşa konuşa duruyor. Copilotdada öyle oluyor.
Bence sadece İngilizce konuşmak için olan bir yapay zeka kullanırsam daha iyi olur. bu yüzden praktika ai nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum .Hocam Telaffuz için hiç bir yapay zeka iyi değil zaten Yani Siz konuşurken bir şeyi kötü telaffuz ederseniz veya harf hataları yaparsanız Yapay zekalar onu düzeltiyor yani size hatanızı söylemezler kısaca Yani İngilizceyi yeni öğreniyorken evet kullanılabilir Yani Kelimeleri en azından az çok düzgün söyliyebiliyormuyum diye öğrenmek için ama telaffuz'u geliştirmek için pekte tavsiye etmiyorum