ChatGPT- praktika AI - Copilot İngilizce konuşmak için hangisi daha iyi?

BmwM5

80+
Reaksiyon skoru
28
İngilizce konuşmak için hangisini önerirsiniz?
Praktika AI nasıl bir uygulamadır?

Copilot

ChatGPT ile konuşurken bir şeyi yanlış telaffuz ettiğimde ya da beni yanlış anladığında konuşa konuşa duruyor. Copilotdada öyle oluyor.
Hocam Telaffuz için hiç bir yapay zeka iyi değil zaten Yani Siz konuşurken bir şeyi kötü telaffuz ederseniz veya harf hataları yaparsanız Yapay zekalar onu düzeltiyor yani size hatanızı söylemezler kısaca Yani İngilizceyi yeni öğreniyorken evet kullanılabilir Yani Kelimeleri en azından az çok düzgün söyliyebiliyormuyum diye öğrenmek için ama telaffuz'u geliştirmek için pekte tavsiye etmiyorum

Hocam Telaffuz için hiç bir yapay zeka iyi değil zaten Yani Siz konuşurken bir şeyi kötü telaffuz ederseniz veya harf hataları yaparsanız Yapay zekalar onu düzeltiyor yani size hatanızı söylemezler kısaca Yani İngilizceyi yeni öğreniyorken evet kullanılabilir Yani Kelimeleri en azından az çok düzgün söyliyebiliyormuyum diye öğrenmek için ama telaffuz'u geliştirmek için pekte tavsiye etmiyorum
Bence sadece İngilizce konuşmak için olan bir yapay zeka kullanırsam daha iyi olur. bu yüzden praktika ai nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum .

CHATGPT ücretsiz versiyonu çok kötü, paralı sürümü alırsan değiyor ücretsiz kullanıcaksan iş yapılmaz.

En iyi öğrenme yolu yabancı bir arkadaş yapmak.

Chatgpt'nin deepseek'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü deepseek Çin'den geliyor, bu yüzden ona güvenmiyorum.
XD Ya artik Su Herkesin sizi hedef aldigi kafadan cikin Ya cin senin bilgilerini alsa ne olur almasa ne olur Ne yapacak senin bilgini kozkoca devlet senin kredi kartindaki 100K Dolarami goz dikecek XD

Ayrica haberin Olsun ABD ve Rusya Cinden kat ve Kat daha kotu bu durumda

Sana Tavsiyem Sen Bu adamin hgikayesini bir arastir hatta filmini Izle ''Edward Snowden''

Ayrica arkadasinda dedigi gibi islev ile guven farkli seyler ve Suan bana kalirsa Deepseek ,Chatgpt'nin ucretsiz surumunden Daha iyi (Normal soru konusunda soyluyorum yoksa deepseek gorsel olusturma gibi vs. bagzi chatgpt ,gemini ozelliklerinden vs. yoksun)

He Son olarakta Deepseek Acik Kaynak Yani tum kodlari vs. goruntuluyebilirsin yani koddan anliyorsan arkada ne yapiyor nasil calisiyor vs. hepsini gorebilirsin ki En guvenli yazilimlarda zaten acik kaynak yaazilimlardir cunku dedigim gibi tum kodlarini gorebilir,kullanabilir,degistirebilirsin bir sorun olsaydi insanlar belirtitrdi Ama Chatgpt Ise kapali kaynak Yani ne yapip ettigini asla bilemeyeceksin

hoca ben chat gpt'yi bu amaç ile kullanıyorum, konuşurken sadece bilmediğim bir kelimenin anlamına bakıyor sonra ben de kullanıyorum vocabulary olarak katkısı oluyor misal ama aman aman da değil en iyisi gerçek yabancı bir insan ile konuşmak. Bu arada praktika aı'ın reklamlarını hatırlıyorum eğer kullanırsanız nasıl olduğu yönünde bilgilendirme yaparsan sevinirim.

Geri