algoritma ile alakalı sanırım. herkes denesin ihtiyacı olmayanlar konuya keyleri atsın ihtiyacı olanlar şansını denesin tutarsa da faydalansın bence. ben attım kodları
Bundan 5-7 sene öncesine kadar google windows key yazarak sende bulabiliyordun diyorum şaşırılacak bir şey yok bot senin yerine yapıyor üretmiyor sonuçta.
Bundan 5-7 sene öncesine kadar google windows key yazarak sende bulabiliyordun diyorum şaşırılacak bir şey yok bot senin yerine yapıyor üretmiyor sonuçta.
o dediğin 10 15 sene önceydi 7 sene önce değil. sonuç olarak bot bir yerden key'leri temin ediyor random attığını düşünmüyorum yada ürettiğini de düşünmüyorum. nette bir sitenin veritabanından çekip atıyor işte. haa çalışan denk gelir mi gelmez mi şans meselesi twitter'da çalıştıran kişiler var video da çekip atmışlar hatta.
çalıştıran kişiyi bulamadın ama twitter'da ki konuyu attım çalıştırabilen kişilerin onu da okusaydın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nerde belirtmiş hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o dediğin 10 15 sene önceydi 7 sene önce değil. sonuç olarak bot bir yerden key'leri temin ediyor random attığını düşünmüyorum yada ürettiğini de düşünmüyorum. nette bir sitenin veritabanından çekip atıyor işte. haa çalışan denk gelir mi gelmez mi şans meselesi twitter'da çalıştıran kişiler var video da çekip atmışlar hatta.
tamam işte o senin bulabileceğin websitelerinin veritabanından çekiyor. aynı şeyi söylüyoruz. bot sonuç olarak microsoft'un veritabanından key oluşturabilecek erişim yetkisine sahip olmadığı için yine yukarda dediğim konuya çıkıyoruz.