Modding Chatgpt Ücretsiz Windows 10 Pro Key'i Veriyor !

bana vermiyor neden ? şu anda çok lazım yanıtlarsanız sevinirim
algoritma ile alakalı sanırım. herkes denesin ihtiyacı olmayanlar konuya keyleri atsın ihtiyacı olanlar şansını denesin tutarsa da faydalansın bence. ben attım kodları

başaramadık abi

Ekler

• 1686996772998.png
    1686996772998.png
    67.4 KB · Hit: 85
1686997153874.png

Arkadaşlar kimse mi okumadı yazdığını. “Aklınızda bulundun. Bu anahtarlar eğlence amaçlıdır. Geçerli veya yasal değiller.” Diye belirtilmiş.

ChatGPT sadece o tarz keyler oluşturabilir, yani benzer olurlar, yüzde kaç şans bilmem ama doğru key de denk gelebilir, deneme yanılma işte

Çalıştıran 1 kişi görmedim konuda. Ve hala yanlış bilgilendirme ibaresi yok 🤔
çalıştıran kişiyi bulamadın ama twitter'da ki konuyu attım çalıştırabilen kişilerin onu da okusaydın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kimse mi okumadı yazdığını. “Aklınızda bulundun. Bu anahtarlar eğlence amaçlıdır. Geçerli veya yasal değiller.” Diye belirtilmiş.
nerde belirtmiş hocam ? arkadaşın paylaştığını diyorsan o yazı bende çıkmadı mesela ss'i attım konuya.

Bundan 5-7 sene öncesine kadar google windows key yazarak sende bulabiliyordun diyorum şaşırılacak bir şey yok bot senin yerine yapıyor üretmiyor sonuçta.
o dediğin 10 15 sene önceydi 7 sene önce değil. sonuç olarak bot bir yerden key'leri temin ediyor random attığını düşünmüyorum yada ürettiğini de düşünmüyorum. nette bir sitenin veritabanından çekip atıyor işte. haa çalışan denk gelir mi gelmez mi şans meselesi twitter'da çalıştıran kişiler var video da çekip atmışlar hatta.

Son düzenleme:
çalıştıran kişiyi bulamadın ama twitter'da ki konuyu attım çalıştırabilen kişilerin onu da okusaydın

nerde belirtmiş hocam ?

o dediğin 10 15 sene önceydi 7 sene önce değil. sonuç olarak bot bir yerden key'leri temin ediyor random attığını düşünmüyorum yada ürettiğini de düşünmüyorum. nette bir sitenin veritabanından çekip atıyor işte. haa çalışan denk gelir mi gelmez mi şans meselesi twitter'da çalıştıran kişiler var video da çekip atmışlar hatta.
Şuan günümüzde bile internette oem keyler kaynıyor dostum arasan bulursun merak etme.

Şuan günümüzde bile internette oem keyler kaynıyor dostum arasan bulursun merak etme.
tamam işte o senin bulabileceğin websitelerinin veritabanından çekiyor. aynı şeyi söylüyoruz. bot sonuç olarak microsoft'un veritabanından key oluşturabilecek erişim yetkisine sahip olmadığı için yine yukarda dediğim konuya çıkıyoruz.

bana 11 pro veya 11 home lazım
ne yazmalıyım 10 pro için olanı yazıorum olmuyor

arkadaşlar 30 40 liraya alsam internetten key microsoft tan alınmışla farkı nedir

Arkadaşlar böyle şeylerde çok umutlanmayın. biriktirin 2 haftalık harçlığınızı internette ucuza keyler var. Boşverin böyle şeyleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,678
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri