Neler Yeni

🌐 ChatGPT'ye rakip Türk Yapay Zeka geliyor!

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bak sen hâlâ heykel ve camidesin 😄 orada takılı kalmışsın ayrıca benim sarıklı takımım olmuyor onlar 👍 3 dil ve senin yaşın kadar da pasaportum ülke dolu 😄😄😄 bana sarıklı takımı diyor hahaha kudursan da bu tarz bilimsel gelişmeler olacak ve kudura kudura bunları izleyeceksiniz 👍 bunlar olurken heykel yapacak ve camileri tartışcaksınız. Ayrıca iki dil ve üstü bilmeyen yarım solcularla muhatap olmuyorum engeli atıyorum 👍 dil öğren heykel yaparak değil belki bilimle kendini geliştirirsin yarım solcuk seni 😄😄😄

Üç dil bilmenin bir kişiyi Adam etmediğini bize gösterdiğin için teşekkürler. Diksiyon kursuna yazılarak şu mahalle ağzından belki kurtulabilirsin. Belki! Bu süre zarfında şebeklik yapmayıp kendini daha fazla rezil etmemen senin faydana olur.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Koltuğunun üstünde bir tarafını büyüten düşünme organı başka bir şeyle değişen kişiler Türkiye'nin bölgede ağırlığını koymasını sağlamada büyük emeği olan Selçuk Bayraktar'a (Ha onun projesi ha kendisi) sallıyorlar. Hah!
Yav niye bu ülkede bir şeyler yapan her insanı yalama derdindesiniz, bir kez de eleştirmeye ve eleştirilere açık olmayı öğrenseniz olmuyor mu.
Neymiş yaptığı yapay zeka ile dalga geçiyormuşuz hahaha.
Dünya'nın her yeri zeki insanlarla veya girişimcilerle dolu zaten. He üstelik sadece dünya değil Türkiye'de de yapay zeka ile yıllarca ilgilenen bir çok firma var. Hatta elindeki paralar o adamlara verilse daha büyük iş çıkar ortaya.
Bu adam aya iniş yapacağız diyordu, devlet her yatırımda bütçe verdi bunlara ama ortada bir şey yok.
Aya inmek isteyen adamdan dev girişim yapay zeka vayy canına.
Daha iyisini yapmayacağı sürece ki sanmıyorum kimsenin umurunda olmayacak bir şeydir.
Sıfırdan yapay zeka üreteceklerinde sanmıyorum, hazır herkeste olan kodları sitelerine ekleyip alın yapay zeka derler. He baştan üretseler bile gidecekleri adımın çoğunu dünyadaki şirketlerin çoğu yaptı zaten. Bu ülkeye yarar sağlayacak bir şey değil o yüzden bizi de ilgilendirmiyor.
Evet Selçuk Bayraktar savunmada mükemmel işler başardı ama devlet her girişimde sadece o tarafa yardım edeceğine başka alanlarda potansiyel olarak yeteneği olan mühendislere veya şirketlere yardım etsinler biraz da.
Zeki bir adam bulduk her defasında onu yalayalım, ona verelim paraları. Paso savunma sanayisi güçlensin. Aya gideceksin Türko.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Donald
"enAİ"

Ysuflix

80+ Gold
Aİktıdar

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Boş insanlar boş yapar. Hayatları böyle geçer.

cskn95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Coşkun
Boş şeylere takılıyorsunuz destekleyeceginize.
İsim kötü dedik diye bi' vatan haini ilan edilmediğim kaldı:ROFLMAO: Yapsınlar, iyi hoş. Vergimi de alsınlar, milletvekilleri 298310938123 çeşit yemek yiyeceğine param buralara akıtılsın. Mühendis adamım ben zaten, üretimi hep desteklerim. Sadece... Yani Baykar AI ne yav:kekw: Bak mesela Google yapay zekasının adını Gemini koydu, Microsoft ise Bing. Falan filan işte.

Desteklemek demek heyooo deyip alkış tutmak değil. Desteklemek demek başında durmak demek, ilgilenmek demek, eleştirmek demek.

YunusOZ

80+ Bronze
İsim kötü dedik diye bi' vatan haini ilan edilmediğim kaldı:ROFLMAO: Yapsınlar, iyi hoş. Vergimi de alsınlar, milletvekilleri 298310938123 çeşit yemek yiyeceğine param buralara akıtılsın. Mühendis adamım ben zaten, üretimi hep desteklerim. Sadece... Yani Baykar AI ne yav:kekw: Bak mesela Google yapay zekasının adını Gemini koydu, Microsoft ise Bing. Falan filan işte.

Desteklemek demek heyooo deyip alkış tutmak değil. Desteklemek demek başında durmak demek, ilgilenmek demek, eleştirmek demek.
Sadece eleştirdiğin için destekliyor gibi gozukmuyordun o yüzden.

Haberleri okursan koskocaman "ŞİMDİLİK" isimlendirdigi yazılıyor. O yüzden bunları gelistirirdikten sonra söylemen daha doğru olur.

Selimi

80+
Yav niye bu ülkede bir şeyler yapan her insanı yalama derdindesiniz, bir kez de eleştirmeye ve eleştirilere açık olmayı öğrenseniz olmuyor mu.
Neymiş yaptığı yapay zeka ile dalga geçiyormuşuz hahaha.
Dünya'nın her yeri zeki insanlarla veya girişimcilerle dolu zaten. He üstelik sadece dünya değil Türkiye'de de yapay zeka ile yıllarca ilgilenen bir çok firma var. Hatta elindeki paralar o adamlara verilse daha büyük iş çıkar ortaya.
Bu adam aya iniş yapacağız diyordu, devlet her yatırımda bütçe verdi bunlara ama ortada bir şey yok.
Aya inmek isteyen adamdan dev girişim yapay zeka vayy canına.
Daha iyisini yapmayacağı sürece ki sanmıyorum kimsenin umurunda olmayacak bir şeydir.
Sıfırdan yapay zeka üreteceklerinde sanmıyorum, hazır herkeste olan kodları sitelerine ekleyip alın yapay zeka derler. He baştan üretseler bile gidecekleri adımın çoğunu dünyadaki şirketlerin çoğu yaptı zaten. Bu ülkeye yarar sağlayacak bir şey değil o yüzden bizi de ilgilendirmiyor.
Evet Selçuk Bayraktar savunmada mükemmel işler başardı ama devlet her girişimde sadece o tarafa yardım edeceğine başka alanlarda potansiyel olarak yeteneği olan mühendislere veya şirketlere yardım etsinler biraz da.
Zeki bir adam bulduk her defasında onu yalayalım, ona verelim paraları. Paso savunma sanayisi güçlensin. Aya gideceksin Türko.
Boş yapmışsın. SS hakkında ve SS Firmaları hakkında 1 gram bilgin olmadığı konuşmandan belli.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Bir yerden başlayınca hep bir şeyler olur. Boş konuşunca hep zaman boşa geçer. Adam bir yerden başlamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom