Sebastian Szymanski
80+ Silver
Zekat*ZekAI?
Mesaj otomatik birleştirildi:
-Erdoğan hakkında ne düşünüyorsun?
+Genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanımız dünya lideri
Zekat*ZekAI?
Yani paragraf yazıp boş yapmak da bir başarı şimdi.Yav niye bu ülkede bir şeyler yapan her insanı yalama derdindesiniz, bir kez de eleştirmeye ve eleştirilere açık olmayı öğrenseniz olmuyor mu.
Neymiş yaptığı yapay zeka ile dalga geçiyormuşuz hahaha.
Dünya'nın her yeri zeki insanlarla veya girişimcilerle dolu zaten. He üstelik sadece dünya değil Türkiye'de de yapay zeka ile yıllarca ilgilenen bir çok firma var. Hatta elindeki paralar o adamlara verilse daha büyük iş çıkar ortaya.
Bu adam aya iniş yapacağız diyordu, devlet her yatırımda bütçe verdi bunlara ama ortada bir şey yok.
Aya inmek isteyen adamdan dev girişim yapay zeka vayy canına.
Daha iyisini yapmayacağı sürece ki sanmıyorum kimsenin umurunda olmayacak bir şeydir.
Sıfırdan yapay zeka üreteceklerinde sanmıyorum, hazır herkeste olan kodları sitelerine ekleyip alın yapay zeka derler. He baştan üretseler bile gidecekleri adımın çoğunu dünyadaki şirketlerin çoğu yaptı zaten. Bu ülkeye yarar sağlayacak bir şey değil o yüzden bizi de ilgilendirmiyor.
Evet Selçuk Bayraktar savunmada mükemmel işler başardı ama devlet her girişimde sadece o tarafa yardım edeceğine başka alanlarda potansiyel olarak yeteneği olan mühendislere veya şirketlere yardım etsinler biraz da.
Zeki bir adam bulduk her defasında onu yalayalım, ona verelim paraları. Paso savunma sanayisi güçlensin. Aya gideceksin Türko.
Aynen kanzi yapay zeka ahahahaYani paragraf yazıp boş yapmak da bir başarı şimdi.
Yav niye bu ülkede bir şeyler yapan her insanı yalama derdindesiniz, bir kez de eleştirmeye ve eleştirilere açık olmayı öğrenseniz olmuyor mu.
Neymiş yaptığı yapay zeka ile dalga geçiyormuşuz hahaha.
Dünya'nın her yeri zeki insanlarla veya girişimcilerle dolu zaten. He üstelik sadece dünya değil Türkiye'de de yapay zeka ile yıllarca ilgilenen bir çok firma var. Hatta elindeki paralar o adamlara verilse daha büyük iş çıkar ortaya.
Bu adam aya iniş yapacağız diyordu, devlet her yatırımda bütçe verdi bunlara ama ortada bir şey yok.
Aya inmek isteyen adamdan dev girişim yapay zeka vayy canına.
Daha iyisini yapmayacağı sürece ki sanmıyorum kimsenin umurunda olmayacak bir şeydir.
Sıfırdan yapay zeka üreteceklerinde sanmıyorum, hazır herkeste olan kodları sitelerine ekleyip alın yapay zeka derler. He baştan üretseler bile gidecekleri adımın çoğunu dünyadaki şirketlerin çoğu yaptı zaten. Bu ülkeye yarar sağlayacak bir şey değil o yüzden bizi de ilgilendirmiyor.
Evet Selçuk Bayraktar savunmada mükemmel işler başardı ama devlet her girişimde sadece o tarafa yardım edeceğine başka alanlarda potansiyel olarak yeteneği olan mühendislere veya şirketlere yardım etsinler biraz da.
Zeki bir adam bulduk her defasında onu yalayalım, ona verelim paraları. Paso savunma sanayisi güçlensin. Aya gideceksin Türko.
Kendim bile hali hazırda bir yapay zeka şirketinde öğrenci olarak çalışıyorum para almadan, veri etiketleme üzerine. Büyük şirket değil ama uğraş var ortada. Türkiye'de böyle bir sürü şirket var fakat gördün mü haber hemen atla üzerine, en çok böyle insanlar bilir. Özellikle Caner, her konu hakkında fikri vardır ama fikir belirtene laf atar, potansiyel AKP'li. Owww Selçuk Bayraktar'a laf mı attın vatan haini falansın. Bu Erdoğan'ı da savunacak da galiba ondan çekiniyor neyse ki.Yapay zeka ile uğraşan firmalar yıllardır bunun temelini atıyordu bizimkiler 3 ayda çıkartır, Google falan zaten bir şey bilmiyor ne bilsin, bu tipler ile tartışıp kendinizi yormayın. Muteleyin geçin.
Peşinden örnek olarak gösterdiği adam hakkında yazacak çok şey varda neyse, devletin kendi içerisinde geliştirdiği (malum araçlar için) proje iptal edilip neden mühendisleri kovmuşlar gitsinler önce bir onu araştırsınlar bu çok bilenler Yazacak çok şey varda değmez.