Neler Yeni

🌐 ChatGPT'ye rakip Türk Yapay Zeka geliyor!

cskn95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Coşkun
Daha yaratıcı bi isim bulamamışlar mı?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Berkecan Ergin
Kara mizaha gerek yok. Selçuk bayraktar sadece damat diye bu kadar ilerlemedi adam zaten tekte ilerlemedi kaç yıllık firmalar neticede. İnşallah daha iyi yerlere gelir.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Selim
Forumda ki insanlar dalga geçmişler 😄 sol kesim camiler Türkçe mi olsun aceba tartışması yaparken Selçuk bayraktar ucundan tutup yapay zekaya adım atmış ve bu teknolojiyi yapan şirketlerin değeri Türkiye hazinesinden daha fazla sermaye sahipken adam buna rağmen bir şey yapmaya çalışıyor 😄 eee solcuların en büyük teknolojisi heykel olunca normal dalga geçmeleri hahaha 😄 camiler Türkçe mi olsun solcular napalim

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forumda ki insanlar dalga geçmişler 😄 sol kesim camiler Türkçe mi olsun aceba tartışması yaparken Selçuk bayraktar ucundan tutup yapay zekaya adım atmış ve bu teknolojiyi yapan şirketlerin değeri Türkiye hazinesinden daha fazla sermaye sahipken adam buna rağmen bir şey yapmaya çalışıyor 😄 eee solcuların en büyük teknolojisi heykel olunca normal dalga geçmeleri hahaha 😄 camiler Türkçe mi olsun solcular napalim

Camiler Türkçe mi olsun ne demek hacı? Sarıklı takımı sizi millete karşı kışkırtırken kurabildikleri en düzgün cümle bu mu? Bu arada heykel belediyeciliğinin kralını Melih Gökçek sayesinde Ankara'da gördük. Tabii bunun değişik illerde farklı çeşitleri de var. Aydınlatmalı at falan.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Selim
Camiler Türkçe mi olsun ne demek hacı? Sarıklı takımı sizi millete karşı kışkırtırken kurabildikleri en düzgün cümle bu mu? Bu arada heykel belediyeciliğinin kralını Melih Gökçek sayesinde Ankara'da gördük. Tabii bunun değişik illerde farklı çeşitleri de var. Aydınlatmalı at falan.
Bak sen hâlâ heykel ve camidesin 😄 orada takılı kalmışsın ayrıca benim sarıklı takımım olmuyor onlar 👍 3 dil ve senin yaşın kadar da pasaportum ülke dolu 😄😄😄 bana sarıklı takımı diyor hahaha kudursan da bu tarz bilimsel gelişmeler olacak ve kudura kudura bunları izleyeceksiniz 👍 bunlar olurken heykel yapacak ve camileri tartışcaksınız. Ayrıca iki dil ve üstü bilmeyen yarım solcularla muhatap olmuyorum engeli atıyorum 👍 dil öğren heykel yaparak değil belki bilimle kendini geliştirirsin yarım solcuk seni 😄😄😄

Top Bottom