Dostun, şirketin ismini koymuş adam. Başka ne yapsın?Daha yaratıcı bi isim bulamamışlar mı?
Chat GPT gibi ücretsiz erişilebilir olacağını sanmıyorum. Ama yine de ülkemizden böyle şeylerin çıkması hoş
hocam ZekAI kendisi üretmedi sadece bunun gibi yapay zekaları birleştirdi diye biliyorumZekAI?
bence bu sektörde varolmak için güzel bir hamle umarım iyi biter
Forumda ki insanlar dalga geçmişler sol kesim camiler Türkçe mi olsun aceba tartışması yaparken Selçuk bayraktar ucundan tutup yapay zekaya adım atmış ve bu teknolojiyi yapan şirketlerin değeri Türkiye hazinesinden daha fazla sermaye sahipken adam buna rağmen bir şey yapmaya çalışıyor eee solcuların en büyük teknolojisi heykel olunca normal dalga geçmeleri hahaha camiler Türkçe mi olsun solcular napalim
Bak sen hâlâ heykel ve camidesin orada takılı kalmışsın ayrıca benim sarıklı takımım olmuyor onlar 3 dil ve senin yaşın kadar da pasaportum ülke dolu bana sarıklı takımı diyor hahaha kudursan da bu tarz bilimsel gelişmeler olacak ve kudura kudura bunları izleyeceksiniz bunlar olurken heykel yapacak ve camileri tartışcaksınız. Ayrıca iki dil ve üstü bilmeyen yarım solcularla muhatap olmuyorum engeli atıyorum dil öğren heykel yaparak değil belki bilimle kendini geliştirirsin yarım solcuk seniCamiler Türkçe mi olsun ne demek hacı? Sarıklı takımı sizi millete karşı kışkırtırken kurabildikleri en düzgün cümle bu mu? Bu arada heykel belediyeciliğinin kralını Melih Gökçek sayesinde Ankara'da gördük. Tabii bunun değişik illerde farklı çeşitleri de var. Aydınlatmalı at falan.
Bence de böyle olmalıBoşAI