Cheat Engine Zararlı mı ?

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Eski laptopum ölü olduğu için umursamadan her programı indiriyordum ama bu PC'ye zarar vermek istemiyorum. Size de bir sormak istedim, PC'ye zarar verir mi ? Ve yasadışı bir program mı ? Ben oynadığım hikayeli oyunlar için kullanmayı düşünüyorum.

yasadışı değil yasadışı işler için kullanılabilir zararlı değildir

online oyunlarda hile yaparsanız ki anti cheat algılıyor manual bypass gerektirir o yüzden çok yapabileceğinizi sanmam yaparsanızda büyü ihtimalle banlanma ile sonuçlanır gta gibi koruması olmayan oyunlar hariç :D

Eski laptopum ölü olduğu için umursamadan her programı indiriyordum ama bu PC'ye zarar vermek istemiyorum. Size de bir sormak istedim, PC'ye zarar verir mi ? Ve yasadışı bir program mı ? Ben oynadığım hikayeli oyunlar için kullanmayı düşünüyorum.
Kendi sitesinden indirirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Zararlı bir program değil.

Yıllardır kullanıyorum zararını görmedim, sadece kurulumunu yaparken dikkat edin yeter

zararlı değil

Geri