Benim logom bile haça daha çok benziyor.Babam bi hoca izlemiş internetten, adama diyolarki:
Haç işareti olan araba alınır mı ?
Adam diyorki:
Alırsak bizde kafirleri taklit etmiş oluruz bizim ne farkımız olur diyor. Bende diyorum ki Chevrolet in logosunu seçen kişi haç işareti olduğu için değil bu yüzden bu logoyu yapmıştır diyorum:
Amerikan Otomobillerinin Tarihi, Marka ve Logo Anlamları (1.Bölüm) - Sekiz Silindir
BUICK: Amerika’nın en eski otomobil markası olan Buick 1899 yılında kurulmuştur. İsmini kurucusu olan İşkoçya doğumlu David Dunbar Buick’den almaktadır. Zamanında Amerikan piyasasının Cadillac’dan sonraki en prestijli markası olarak görülen Buick,. 2. Dünya Savaşı’nda Amerikan Ordusu’na büyük...www.sekizsilindir.com
قالت للأسفCidden haç var falan mı dedi?
ARABIC OGRETMEN ME A LLİMM
Link attım ya en başaHatırladığım kadarıyla aracı yapan kişi mi ne, bir tabloda buna benzer bir papyon simgesi görerek yapıyordu. Haç simgesi ile alakası yok bence.
Tıklamaya üşendim.Link attım ya en başa
Araba alacaz da o yüzden Babam Chevrolet almayacakhocam hadi haç olsa bile yani ki olmadığı çok bariz ne olucak? kendi dinden mi çıkıcak yani
almasın hocam diyecek pek bir şey yok benceAraba alacaz da o yüzden Babam Chevrolet almayacak
Zaten pahalıalmasın hocam diyecek pek bir şey yok bence