KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
ben olsam min 8 TB HDD ile girerdim , 4 ve altı çok kazandırmaz herhaldehocam en az kaç tb lik hdd ile kazım yaparsak kar ederiz
ben olsam min 8 TB HDD ile girerdim , 4 ve altı çok kazandırmaz herhaldehocam en az kaç tb lik hdd ile kazım yaparsak kar ederiz
balina derkenŞu an net kazanç yok. Balinalar ile mücadelenin tek yolu 4TB üstü ile başlamak. O da ne zaman kazandırır net tarih veremem.
balina derken
hocam 2tb hdd var ne kadar kar ederim aylıkAlıntıyı görüntüle
İnsanlar 800TB'lık yerler kuruyor. 4TB ile şu zaman baş edemezsin.
mining yapmaya değer mi aylık harçlık çıkarır mı?hocam 2tb hdd var ne kadar kar ederim aylık
Şu an hiç bir şey net değil. Havuzlar yok. 1 günde de kazanabilrsin, 2 yılda da.hocam 2tb hdd var ne kadar kar ederim aylık
Dostum daha havuzlar açık değil. Kazandırmalar belirsiz.hocam 2tb hdd var ne kadar kar ederim aylık
Dostum daha havuzlar açık değil. Kazandırmalar belirsiz.
nasıl yani havuzlar ne oluyor tam olarak bu mining olayını tam bilmiyorumŞu an hiç bir şey net değil. Havuzlar yok. 1 günde de kazanabilrsin, 2 yılda da.
Bendede 2tb var galiba işe yaramıyorhocam 2tb hdd var ne kadar kar ederim aylık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mining yapmaya değer mi aylık harçlık çıkarır mı?
Bilgin olmadığı sürece girme. Efor ve bilgi gerektiriyor. Öyle gireyim, bilgisayardan para aksın diye bir şey yok.nasıl yani havuzlar ne oluyor tam olarak bu mining olayını tam bilmiyorum