DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
1100 dolar civarıNe kadar şuan?
1100 dolar civarıNe kadar şuan?
SSD'lerde yaşanır gibime geliyor. SSD'de düşük alani HDD'de yüksek alanlar bulunmaz.1tb altı depolama birimlerin çok sıkıntı yaşamayız gibi.
paran varsa al. Birini de bana verAlayım mı 4-5 tane 8 TB'lık HDD ? Belki kazarım falan.
1-2 hafta aç yatarım falan öyle alırım, alınır mı sence ?SSD'lerde yaşanır gibime geliyor. SSD'de düşük alani HDD'de yüksek alanlar bulunmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
paran varsa al. Birini de bana ver
Ekran kartı gibi olur mu bu hocam ? Önlemimi alayım mı şimdiden ne diyorsunuz ?Ha öyleyse ben onun vebalini alamam.
Bekle biraz, 1-2 gün sonra daha net bir şey söyleyim sana. Destek-kurulum için, [email protected] a yazarsın sıkıntı olursa.Ekran kartı gibi olur mu bu hocam ? Önlemimi alayım mı şimdiden ne diyorsunuz ?
Nedir son durum hocam, değer mi? yapabilir miyiz elimizdeki hddlerle falan?Bekle biraz, 1-2 gün sonra daha net bir şey söyleyim sana. Destek-kurulum için, [email protected] a yazarsın sıkıntı olursa.
Yok hocam. Hala belli değil. şans işi şu an.Nedir son durum hocam, değer mi? yapabilir miyiz elimizdeki hddlerle falan?
Cidden girecek misin o kadar parayla. o zaman ilk önce küçük bir sistemle deneyim için başla sonra üstüne koyArkadaşlar Chia mining için 100.000 TL bütçem var bana almamı gereken şeyleri atar mısınız @baltazar
Bilgisayar vardı. Disklere 10 bin harcadım. Acıyorum paraya. 2 haftada elde var sıfır. Girseniz de kademeli girin. Bir anda yüksek disk kapasitesini işleyemeyeceksiniz zaten. Farmdan önceki işlemler uzun sürüyor. Bilgisayar+10 TB diskle başlayın mesela. Duruma bakarsınız. Baktınız oluyor disk eklersiniz. Bu şartlarda ben olsam girmezdim. Havuz açılırsa az da olsa 3-5 damla gelir. Şu anda şans çok az. Toplam ağ kapasitesi 3 milyar terabaytı aştı. (2500 EiB)Arkadaşlar Chia mining için 100.000 TL bütçem var bana almamı gereken şeyleri atar mısınız @baltazar