Neler Yeni

CHP bu kez de Mavi Vatan'ı hedef aldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Kıbrısı niye verdiği belli değil mi Gök Sultan'ın yeni tahta çıktığı dönemde Rusya Osmanlı'dan bazı topraklarını istedi vermezseniz savaş açarım dedi.Meclis Rusya ile savaşa soktu devleti. Ruslar kazanınca büyük kayıplar verdiğimiz bir anlaşma imzalandı ama Ulu hakan İngilizlere kıbrısı vererek rusyayla yapılan anlaşmanın iptal edilmesiini sağladı yerine daha az toprak kaybedilen bir anlaşma imzalandı
gsdfgdsgdfg ya beni çok güldürüyorsun meclisi savaş açılmadan önce kapatamazmıydı "ULU HAKAN/GÖK SULTAN VS."

burda boşuna ötmene gerek yok yaptıgın paylaşımlardan belli hard tayyipçi oldugun sizin derdiniz abdülhamit degil Atatürkü karalayıp tayyibi yüceltmek bütün tayyipcilerin ortak noktası aynı Abdüllhamiti siz ellmeyin siz bagırdıkça daha kötü oldugu sanılıyor
bu üslup çok çirkin insanları kategorize etmekten ziyade ne dediklerine bakmak lazım.Atatürk'ü karalayıcı hiçbir paylaşım yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gsdfgdsgdfg ya beni çok güldürüyorsun meclisi savaş açılmadan önce kapatamazmıydı "ULU HAKAN/GÖK SULTAN VS."
Abdülhamid Han Hazretlerinden önce tahtta Sultan Abdülaziz Han hazretleri vardı Sultan Abdülaziz Avrupa'dan çok yoğun borçlar alarak bu paraları orduya ve donanmaya yatırmıştı. Osmanlı ordusu devrin en modern top ve tüfeklerine sahipti ve çok sayıda savaş gemisi vardı.Tek eksik Osmanlı ordusunun asker sayısının Rus ordusundan düşük olmasıydı. Bu silah ve gemilere güvenerek belki Rusyayı yenebiliriz diye düşündüler bu silah ve savaş gemisi paraları nedeniylle hatta Osmanlı Ekonomisi İflas Etmişti Abdülhamid Han tahta çıktığında.

The Batman

80+ Silver
bu üslup çok çirkin insanları kategorize etmekten ziyade ne dediklerine bakmak lazım.Atatürk'ü karalayıcı hiçbir paylaşım yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdülhamid Han Hazretlerinden önce tahtta Sultan Abdülaziz Han hazretleri vardı Sultan Abdülaziz Avrupa'dan çok yoğun borçlar alarak bu paraları orduya ve donanmaya yatırmıştı. Osmanlı ordusu devrin en modern top ve tüfeklerine sahipti ve çok sayıda savaş gemisi vardı.Tek eksik Osmanlı ordusunun asker sayısının Rus ordusundan düşük olmasıydı. Bu silah ve gemilere güvenerek belki Rusyayı yenebiliriz diye düşündüler bu silah ve savaş gemisi paraları nedeniylle hatta Osmanlı Ekonomisi İflas Etmişti Abdülhamid Han tahta çıktığında.
kadir mısıroglu diyipte atatürk düşmanı olmayan bir kimse görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,499
Üyeler
166,548
Son üye
tamayb
Top Bottom