TahaCel
80+ Gold
Dahası
eywCHP-HDP-İP-SP falan filan.
eywCHP-HDP-İP-SP falan filan.
yaşlılığı aşmış ki bu 72 aga bahçede domates ekme yaşı yavgenç bir aday varmı ki ? jahrein olabilir gfklhfgj
ekram imamoğlu,mansur yavaş:selamın aleykümAdam kaybetmeye doyamıyor iki ayağı da çukurda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ülkede adam akıllı aday da yok hepsi birbirinden beter
doğru söylüyorsun sadece şey demek istedim siyasette genç birini görmedimde en gençi 50 yaşında heralde gfhfgyaşlılığı aşmış ki bu 72 aga bahçede domates ekme yaşı yav
Mansur yavaş aday olmayacağını söylemişti galiba yanlış hatırlıyor olabilirim aday olsa verirdim oyu 2023ekram imamoğlu,mansur yavaş:selamın aleyküm
gençler full torpil falan adam akıllı biri yok ama geç de olsa 10-15 seneye düzgün adaylar çıkar şu boomerlar mezara girierse bidoğru söylüyorsun sadece şey demek istedim siyasette genç birini görmedimde en gençi 50 yaşında heralde gfhfg
knk kimse diyemez zaten ben aday olacağım diye seçimlerden önce . elindeki adayı güçsüzleştirirsin yoksa yanlış bir siyaset hamlesiMansur yavaş aday olmayacağını söylemişti galiba yanlış hatırlıyor olabilirim aday olsa verirdim oyu 2023
Boş oy atmak ile AKP'ye oy vermek arasında fark yoktur.Boş oy atıcam. Muhalefet yine kaybetmeye çalışıyor. Bu Kılıçdaroğlu'nda ki liderlik egosu neymiş arkadaş bir bırakmadı yakamızı.
Umarım o olur. Parlamenter sistemde Mansur Yavaş'tan daha iyi bir yönetici olacağını düşünüyorum.ekrem imamoğlu aday olucak.
İstemediğim adaya da zorla oy veremem.Boş oy atmak ile AKP'ye oy vermek arasında fark yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım o olur. Parlamenter sistemde Mansur Yavaş'tan daha iyi bir yönetici olacağını düşünüyorum.