RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,911
Beyler avrupa bizi kıskanıyor sorun yok. Hem orda asgari ücret 400 birim burda 2700 neyine yetmiyor ya?
Kanka camii' nin içine beton dökülmedi zaten durumu kötüydü de harbiden beton dökülmemeli aslında taşlarla falan bir şeyler yapılsa güzel olur.Tamam birbirilerine saygıları yok bari şu tarihi eserlere saygıları olsun, sırfcami diye mi yapıldı bilmiyorum ama yanlış bir hareket kesinlikle hemen engellenmeli yoksa aynısını Ayasofya Camii'ne de yapacaklar![]()
Musin yazıcıoğl'nu indiren emin ol istemediği herkesi indirirAtatürk maskesi arkasına sığınıp her türlü şerefsizliği yaptılar Bazılarını Atatürkten soğuttular
Diğeri dinin arkasına sığındı her hırsızlığı yaptı...
Nerdesin başbuğ türkeş nerdesin erbakan hoca nerdesin muhsin yazıcıoğlu...
Ne yalan söyliyim; şu mesaj bildirim korkuttu :Counter gank attım.
Restorasyon yapılsa iyi. Caminin özelliği denize bitişik olması. Bu özellik gidiyor.Kanka camii' nin içine beton dökülmedi zaten durumu kötüydü de harbiden beton dökülmemeli aslında taşlarla falan bir şeyler yapılsa güzel olur.
Bence de böyle yapılması büyük hata.Ne yalan söyliyim; şu mesaj bildirim korkuttu :
Mehmet Yılmaz bir mesajını alıntıladı.
Aha ban geldi dedim. Anlık bir şeydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Restorasyon yapılsa iyi. Caminin özelliği denize bitişik olması. Bu özellik gidiyor.
Fetöcüler. istediler indiremediler belkide tiyatroydu, ama sanmıyorum.Musin yazıcıoğl'nu indiren emin ol istemediği herkesi indirir
Yoo ben Fetöden bahsetmiyorum şu an muhalefetteler bazıları (hepsi değil)Fetöcüler. istediler indiremediler belkide tiyatroydu, ama sanmıyorum.
1300* (ortalama bazılarında daha yüksek)Beyler avrupa bizi kıskanıyor sorun yok. Hem orda asgari ücret 400 birim burda 2700 neyine yetmiyor ya?
gızlı bılgı mı bu abı nerden duydun bana da soyle ozelden gormesınlerŞşş d dostum akp li değilim ama diyen varsa onunla konuşmanızı kesin arkadaşlar.